Παιχνίδι δίχως αύριο για την ΑΕΚ στην Ελβετία

Η Ένωση ψάχνει την πρόκριση απέναντι στη Σεντ Γκάλεν στον γ’ προκριματικό του Europa League.

Η τελευταία εκπρόσωπος της Ελλάδας στις διοργανώσεις της UEFA, η ΑΕΚ, αρχίζει σήμερα (21:30) τις υποχρεώσεις της. Η Ένωση θα αντιμετωπίσει τη Σεντ Γκάλεν στην Ελβετία, για τον γ’ προκριματικό γύρο του Europa League.

Το παιχνίδι δεν δίνει δεύτερη ευκαιρία, αφού είναι νοκ άουτ και εάν ηττηθεί, η ΑΕΚ θα περιοριστεί στα εγχώρια… Σε περίπτωση πρόκρισης, η ΑΕΚ θα τεθεί αντιμέτωπη στα Play Off με τον νικητή του ζευγαριού Βόλφσμπουργκ – Ντέσνα.

Ο Μάσιμο Καρέρα δοκίμασε αρκετά σχήματα στις προπονήσεις, αλλά δεν φανέρωσε τις σκέψεις του για την ενδεκάδα. Το επικρατέστερο ενδεχόμενο για τα σχέδια του του Ιταλού είναι το 3-5-2, επειδή το θεωρεί πιο ασφαλές στην παρούσα φάση.

Ο Τσιντώντας θα αρχίσει στην εστία, οι Χνιντ, Τσιγκρίνσι και Σβάρνας θα αποτελέσουν την τριάδα των στόπερ, ο Μπακάκης θα παίξει δεξιός μπακ-χαφ, ο Ινσούα αριστερός μπακ-χαφ, οι Σιμόες και Κρίστιτσιτς θα συνθέσουν το δίδυμο των αμυντικών μέσων, ο Μάνταλος θα είναι το «δεκάρι», ενώ οι Ολιβέιρα και Λιβάγια θα αρχίσουν στην επίθεση.

Για τη Σεντ Γκάλεν, ο Πέτερ Τσάιντλερ φέρεται να προτιμά το σύστημα 4-4-1-1. Βασικοί αναμένεται να αγωνιστούν οι Ζίγκι – Κράουχι, Στεργίου Φάζλιγι, Μουχεΐμ – Γκέρτλερ, Κιντιγιά, Στίλχαρτ – Ριμπέιρο – Γκιγμενό, Ντουά.

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook