Παναθηναϊκός : Έχει πέραση στην Ιταλία ο Καμπετσής

Μέλλον στο «Γεώργιος Καλαφάτης» δεν έχει ο Αργύρης Καμπετσής, ο οποίος δεν έχει παίξει ούτε ένα λεπτό στα φιλικά παιχνίδια. Ο 21χρονος επιθετικός δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Ντάνι Πογιάτος, αλλά φαίνεται πως έχει πέραση στην Ιταλία. Η ιταλική ιστοσελίδα tuttob.com γράφει σε δημοσίευμα της ότι τρεις ομάδες από τη Serie B και μία από […]

Μέλλον στο «Γεώργιος Καλαφάτης» δεν έχει ο Αργύρης Καμπετσής, ο οποίος δεν έχει παίξει ούτε ένα λεπτό στα φιλικά παιχνίδια. Ο 21χρονος επιθετικός δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Ντάνι Πογιάτος, αλλά φαίνεται πως έχει πέραση στην Ιταλία.

Η ιταλική ιστοσελίδα tuttob.com γράφει σε δημοσίευμα της ότι τρεις ομάδες από τη Serie B και μία από τη Serie C παρακολουθούν τον διεθνή στράικερ του Παναθηναϊκού. Στη δεύτερη κατηγορία, οι Φροζινόνε, Άσκολ και Σπαλ τσεκάρουν τον Καμπετσή, ενώ η Μπάρι έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της.

Ο Καμπετσής έχει συμβόλαιο για άλλον ένα χρόνο, μέχρι τον Ιούνιο του 2021. Δεν είναι ξεκάθαρο εάν ο Παναθηναϊκός θα ζητήσει χρήματα για την παραχώρηση του ή απλώς να απαλλαγεί από τις αποδοχές του Καμπετσή.

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook