Πέλκας: Ο λόγος που εκτέλεσε το πέναλτι στο κέντρο

Τον λόγο για τον οποίο δεν διάλεξε γωνία αλλά έστειλε την μπάλα στο κέντρο της εστίας, εξήγησε ο Δημήτρης Πέλκας σε ξένο Μέσο.

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε από την Κράσνονταρ με 2-1, ωστόσο το εκτός έδρας γκολ δίνει βάσιμες ελπίδες στον «Δικέφαλο του Βορρά» για την δεύτερη αναμέτρηση στην Τούμπα, η οποία θα κρίνει και τον τελικό νικητή του ζευγαριού.

Ο Δημήτρης Πέλκας σκόραρε το γκολ του ΠΑΟΚ, ωστόσο λίγα λεπτά νωρίτερα ήταν αυτός που αστόχησε από την άσπρη βούλα, με τον τερματοφύλακα της Κράσνονταρ να μένει στο κέντρο της εστίας και να αποκρούει το πέναλτι του αρχηγού των «ασπρόμαυρων». Για την επιλογή του αυτή μίλησε ο Πέλκας σε ξένο Μέσο, αναφέροντας πως είχε γίνει μελέτη στο στρατόπεδο της ομάδας πριν από το παιχνίδι.

«Είναι δύσκολο για έναν παίκτη όταν χάνει πέναλτι. Πρέπει να το ξεχάσεις αμέσως, δεν έχεις άλλη επιλογή… Στην προετοιμασία που κάναμε για το ματς, είχα δει εκτελέσεις πέναλτι και ο τερματοφύλακας της Κράσνονταρ πάντα επιλέγει γωνία και πέφτει. Αυτός ήταν ο λόγος που εκτέλεσα το πέναλτι στο κέντρο της εστίας».

Ο σκόρερ της ισοφάρισης για τους γηπεδούχους, Κλάεσον, επιβεβαίωσε τα λεγόμενα του Πέλκα, αναφέροντας πως ο Σαφόνοφ επέλεξε για πρώτη φορά να μείνει στο κέντρο.

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook