«Συμφωνία Φενερμπαχτσέ με Λιβάγια, θέλει να τον κρατήσει ο Καρέρα»

Η Φενερμπαχτσέ έχει εκδηλώσει εδώ και αρκετό καιρό το ενδιαφέρον της για την απόκτηση του Μάρκο Λιβάγια από την ΑΕΚ.

Όπως αναφέρει η τουρκική «Fotomac», ο Κροάτης επιθετικός έχει συμφωνήσει προφορικά με τη «Φενέρ» τη στιγμή που ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων», Μάσιμο Καρέρα, πιέζει τη διοίκηση της ομάδας να τον κρατήσει.

Αναλυτικά τα όσα γράφει το άρθρο:

«Ο ελληνικός Τύπος μοιράστηκε την είδηση ότι ο Κροάτης επιθετικός, Μάρκο Λιβάγια, είναι ένας εκ των υποψηφίων στόχων της Φενερμπαχτσέ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο Λιβάγια και η ΑΕΚ βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή, το οποίο λήγει το 2021, έως και το 2023. Ο μάνατζερ του παίκτη, Βιντσέντζο Καβαλιέρε, θέλει να βελτιώσει τον τρέχον μισθό του Λιβάγια. Ο Κροάτης επιθετικός επίσης θέλει το ίδιο.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες ο προπονητής της ΑΕΚ, Μάσιμο Καρέρα είναι αυτός που άσκησε πίεση στην διοίκηση της ΑΕΚ να μην αφήσει τον παίκτη.

Αλλες πληροφορίες συνδέουν τον Λιβάγια και τη Φενέρμπατσε. Η τουρκική ομάδα πρόσφατα πούλησε τον Μουρίκι και πήρε ένα σημαντικό ποσό, ο υποψήφιος στόχος ήταν ο Μάρκο Λιβάγια, με τον οποίο είχε γίνει προκαταρκτική συμφωνία έναντι 2 εκατ. ευρώ».

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook