Απόλλων Σμύρνης : Νίκησε στο πρώτο του φιλικό

Ο Απόλλων Σμύρνης νίκησε στην πρώτη φιλική του αναμέτρηση στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» υποδέχθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (19/9) τον Ολυμπιακό Βόλου και πήρε τη νίκη με 1-0 στο ανεπίσημο ντεμπούτο του Γιώργου Παράσχου στον πάγκο των γηπεδούχων. Η ομάδα της Ριζούπολης πέτυχε το μοναδικό γκολ […]

Ο Απόλλων Σμύρνης νίκησε στην πρώτη φιλική του αναμέτρηση στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» υποδέχθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (19/9) τον Ολυμπιακό Βόλου και πήρε τη νίκη με 1-0 στο ανεπίσημο ντεμπούτο του Γιώργου Παράσχου στον πάγκο των γηπεδούχων.

Η ομάδα της Ριζούπολης πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 30ο λεπτό όταν ο Κολ έκανε τη σέντρα και ο Αμπιόλα Ντάουντα με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο, δεν υπήρχαν πολλές ευκαιρίες για καμία από τις δύο ομάδες και το παιχνίδι έληξε με την ομάδα της Ριζούπολης να είναι η νικήτρια του φιλικού αγώνα.

Η αρχική ενδεκάδα του Απόλλωνα: Κότσαρης, Τσαμπούρης, Λισγάρας, Ράιλι, Βιτλής, Λαγός, Κολ, Τσιλούλης, Φερνάντεθ, Μπεντινέλι, Ντάουντα.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Ντομίνγκες, Μπαξεβανίδης, Ιωαννίδης, Βάρκας, Αθανασιάδης, Κραγιόπουλος, Ρώσση, Χειρίτρανας, Στουρνάρας, Πατράλης.

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook