Αποκλεισμός και για τον Άρη

“Αντίο” στην Ευρώπη είπε ο Άρης, με την Κόλος Κοβαλίνκα να τον αποκλείει με 2-1 στη Θεσσαλονίκη.

Μετά τον ΟΦΗ, ούτε ο Άρης δεν κατάφερε να προκριθεί στην επόμενη φάση του Europa League καθώς γνώρισε ήττα- σοκ με 2-1 εντός έδρας από την Ουκρανική Κόλος Κοβαλίνκα.

Ο Άρης βρέθηκε κοντά στο γκολ όταν στο 36′ ο Ματίγια σημάδεψε το δοκάρι με απευθείας εκτέλεση φάουλ. O Νόβακ άνοιξε το σκορ για τους φιλιξενούμενους στο 47′, όμως 8 λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με το ωραίο γκολ του Πορτογάλου Μπρούνο Γκάμα. Δυστυχώς όμως για τον Άρη, η Ουκρανική ομάδα ξανασκόραρε και πήρε εν τέλει την πρόκριση στο 62′ με τον Αντιούχ.

Κατώτεροι των περιστάσεων εμφανίστηκαν οι “κιτρινόμαυροι” καθώς δεν κατάφεραν να επιβεβαιώσουν τον τίτλο του φαβορί που κουβαλούσαν, με την Ελλάδα να μένει με τρεις ομάδες στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Οι συνθέσεις:

Άρης (Mίχαελ Ένινγκ): Κουέστα, Σάσα (78′ Μαντσίνι), Ροζ, Ντάτκοβιτς, Γκανέα (70′ Μάνος), Τζέγκο, Ματίγια, Φετφατζίδης, Μπρούνο Γκάμα, Μπερτόγλιο, Κρίστιαν Λόπεθ.

Κόλος Κοβαλίβκα (Ρουσλάν Κοστίσιν): Βόλινετς, Ζοζούλια, Χάβρις, Πετρόφ, Νόβακ, Γιέμετς, Μπογκντάνοφ, Ζαντόια, Σμίρνι (88′ Κοστίσιν), Αντιούχ, Λισένκο (64′ Σελέσνιοφ)

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook