ΑΕΚ : Προτάθηκε και εξετάζεται ο Σάκχοφ

Μια περίπτωση παλιού γνώριμου του ελληνικού ποδοσφαίρου φέρεται να εξετάζει σοβαρά η ΑΕΚ. Ο Γεβγέν Σάκχοφ, που έχει φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ, έχει προταθεί στην «Ένωση» και οι πληροφορίες αναφέρουν πως είναι μία από τις περιπτώσεις που έχουν προταθεί, ενώ είναι εφικτή για την «Ένωση». Ο Σάκχοφ πήγε το περασμένο καλοκαίρι στην Ιταλία και […]

Μια περίπτωση παλιού γνώριμου του ελληνικού ποδοσφαίρου φέρεται να εξετάζει σοβαρά η ΑΕΚ. Ο Γεβγέν Σάκχοφ, που έχει φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ, έχει προταθεί στην «Ένωση» και οι πληροφορίες αναφέρουν πως είναι μία από τις περιπτώσεις που έχουν προταθεί, ενώ είναι εφικτή για την «Ένωση».

Ο Σάκχοφ πήγε το περασμένο καλοκαίρι στην Ιταλία και συγκεκριμένα στη Λέτσε, αγωνιζόμενος στη Serie A, ωστόσο η ομάδα του δεν κατάφερε να κερδίσει την παραμονή της και υποβιβάστηκε.

Ο υποβιβασμός της Λέτσε είναι ο λόγος που θέλει να αποχωρήσει από την Ιταλία, αφού δεν επιθυμεί να αγωνιστεί στη δεύτερη κατηγορία του ιταλικού ποδοσφαίρου. Γι’ αυτό και ψάχνει τρόπο να… απεγκλωβιστεί από την ιταλική ομάδα.

Σύμφωνα με όσα έχει μεταφέρει η πλευρά του παίκτη στους ανθρώπους της ΑΕΚ, ο Σάκχοφ έχει τον τρόπο για να πάρει την ελευθέρας του, κάτι που αν συμβεί τότε αναμένεται να απασχολήσει σοβαρά την «Ένωση» για μια θέση στον άξονα της μεσαίας γραμμής.

© Πηγή: to10.gr