Το ψάχνει για την πολύ δύσκολη περίπτωση Μπακάεφ η ΑΕΚ

Το όνομα του Ζελιμάν Μπακάεφ έφερε στη λίστα της ΑΕΚ εδώ και μερικές μέρες ο Μάσιμο Καρέρα. Πρόκειται για τον διεθνή Ρώσο μεσοεπιθετικό που ανήκει στη Σπαρτάκ Μόσχας και που γνωρίζει καλά ο τεχνικός της Ένωσης. Ο 24χρονος άσος μπορεί να αγωνιστεί είτε ως κεντρικός χαφ, είτε ως ακραίος και θεωρείται παίκτης με τεράστια ποιότητα. […]

Το όνομα του Ζελιμάν Μπακάεφ έφερε στη λίστα της ΑΕΚ εδώ και μερικές μέρες ο Μάσιμο Καρέρα. Πρόκειται για τον διεθνή Ρώσο μεσοεπιθετικό που ανήκει στη Σπαρτάκ Μόσχας και που γνωρίζει καλά ο τεχνικός της Ένωσης. Ο 24χρονος άσος μπορεί να αγωνιστεί είτε ως κεντρικός χαφ, είτε ως ακραίος και θεωρείται παίκτης με τεράστια ποιότητα.

Η περίπτωσή του δεν είναι εύκολη, καθώς η χρηματιστηριακή αξία του Μπακάεφ φτάνει τα 9 εκατ. ευρώ! Ωστόσο, η ΑΕΚ έψαξε το θέμα και διαπίστωσε πως η Σπαρτάκ συζητά την παραχώρηση του παίκτη, ακόμη και με τη μορφή δανεισμού!

Ο συγκεκριμένος παίκτης είχε πέσει στο τραπέζι και ως «αντί – Μάνταλος» οταν ήταν να αποχωρήσει ο αρχηγός. Ωστόσο, παραμένει και τώρα στις συζητήσεις, καθώς είναι πολύ καλή περίπτωση. Ηδη ο Μπακάεφ τη φετινή σεζόν μετά με την Σπαρτάκ 7 συμμετοχές (ένα γκολ, τρεις ασίστ), ενώ πέρυσι είχε σε 27 συμμετοχές, έξι γκολ και 10 ασίστ! Πρόπερσι είχε αγωνιστεί δανεικός στην Άρσεναλ Τούλα.

Η ΑΕΚ ψάχνεται πάντως και για την ενίσχυση του άξονα, έχοντας τον Μπακάεφ μεταξύ των επιλογών της. Στο μπλοκάκι του Δικεφάλου παραμένει επίσης και ο Αλέις Γκαρθία, που ανήκει στην Μάντσεστερ Σίτι.

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook