«Η Αταλάντα προσφέρει 5 με 6 εκατ. ευρώ για τον Γιαννούλη του ΠΑΟΚ» (pic)

Ο Δημήτρης Γιαννούλης έχει τραβήξει τα βλέμματα πολλών ομάδων της Ευρώπης. Οι εμφανίσεις του με την φανέλα του ΠΑΟΚ έχουν ως αποτέλεσμα το ενδιαφέρον από διάφορους συλλόγους, με αρκετούς από αυτούς, να έχουν κάνει και «κρούση». Σύμφωνα με το «Gazzetta dello Sport», η Αταλάντα έχει καταθέσει πρόταση τον ελληνικό σύλλογο ύψους πέντε με έξι εκατ. […]

Ο Δημήτρης Γιαννούλης έχει τραβήξει τα βλέμματα πολλών ομάδων της Ευρώπης. Οι εμφανίσεις του με την φανέλα του ΠΑΟΚ έχουν ως αποτέλεσμα το ενδιαφέρον από διάφορους συλλόγους, με αρκετούς από αυτούς, να έχουν κάνει και «κρούση».

Σύμφωνα με το «Gazzetta dello Sport», η Αταλάντα έχει καταθέσει πρόταση τον ελληνικό σύλλογο ύψους πέντε με έξι εκατ. ευρώ. Η αποχώρηση του Καστάν, άφησε κενό στο αριστερό άκρο της άμυνας και ο Έλληνας μπακ είναι ο εκλεκτός για να το καλύψει.

Μάλιστα, από χθες (14/09), αρκετά ιταλικά δημοσιεύματα έκαναν λόγω για κίνηση της ομάδας του Μπέργκαμο προς τον 24χρονο άσο. Το ίδιο δημοσίευμα, ωστόσο, τονίζει ότι ο «Δικέφαλος του Βορρά» ζητάει επτά εκατ. ευρώ για τον παραχωρήσει.

© Πηγή: to10.gr