Στην τελική ευθεία του Ρέις στον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός προχωράει για την απόκτηση ενός βασικού αριστερού μπακ που μαζί με τον Χοσέ Χολέμπας θα συνθέσουν το δίδυμο στην αριστερή πλευρά των ερυθρόλευκων. Οι Πειραιώτες βρίσκονται σε επαφές με τη Ρίο Άβε για την απόκτηση του Ματέους Ρέις, όπως έχει αποκαλύψει to10.gr, με την υπόθεση να είναι σε προχωρημένο στάδιο. Πιο συγκεκριμένα, ο […]

Ο Ολυμπιακός προχωράει για την απόκτηση ενός βασικού αριστερού μπακ που μαζί με τον Χοσέ Χολέμπας θα συνθέσουν το δίδυμο στην αριστερή πλευρά των ερυθρόλευκων.

Οι Πειραιώτες βρίσκονται σε επαφές με τη Ρίο Άβε για την απόκτηση του Ματέους Ρέις, όπως έχει αποκαλύψει to10.gr, με την υπόθεση να είναι σε προχωρημένο στάδιο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός έχει προχωρήσει αρκετά τις διαπραγματεύσεις με την πορτογαλική ομάδα για τον παίκτη, με τον ίδιο τον Ρέις να φέρεται να έχει συμφωνήσει εδώ και καιρό, και απομένει το «πράσινο φως» της Ρίο Άβε για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του.

Η πρόταση του Ολυμπιακού στους Πορτογάλους ξεπερνάει τα 2 εκατ. ευρώ, όμως ακόμη δεν έχει επιτευχθεί συμφωνία με τον Ρέις να πιέζει να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Η υπόθεση θα ξεκαθαρίσει μέσα στην ημέρα κι αν ο Ολυμπιακός δεν τα βρει με τη Ρίο Άβε για τον παίκτη θα κοιτάξει τις εναλλακτικές του περιπτώσεις για το αριστερό άκρο της άμυνας.

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook