Πρώτη προπόνηση του Άρη στο «Δασυγένειο»

Ο Άρης προετοιμάζεται πυρετωδώς για την αγωνιστική περίοδο 2020-21 καθώς εκτός από τις εγχώριες υποχρεώσεις του, έχει και τις ευρωπαϊκές εφόσον βρίσκεται στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League. Οι παίκτες των «κιτρινόμαυρων» προπονήθηκαν για πρώτη φορά φέτος στο «Δασυγένειο» υπό τις οδηγίες του Μίκαελ Ένινγκ. Πριν από την έναρξη της προπόνησης, ο Γερμανός προπονητής […]

Ο Άρης προετοιμάζεται πυρετωδώς για την αγωνιστική περίοδο 2020-21 καθώς εκτός από τις εγχώριες υποχρεώσεις του, έχει και τις ευρωπαϊκές εφόσον βρίσκεται στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League.

Οι παίκτες των «κιτρινόμαυρων» προπονήθηκαν για πρώτη φορά φέτος στο «Δασυγένειο» υπό τις οδηγίες του Μίκαελ Ένινγκ. Πριν από την έναρξη της προπόνησης, ο Γερμανός προπονητής μίλησε στους παίκτες του τονίζοντας τους στόχους της ομάδας ενόψει της σεζόν που θα ακολουθήσει.

Η ΠΑΕ Άρης έγραψε χαρακτηριστικά μέσα από την επίσημη σελίδα της στο Facebook: «Πρώτη προπόνηση στο Δασυγένειο. Καλή χρονιά να έχουμε με υγεία και επιτυχίες! Η καινούργια σεζόν είναι γεμάτη νέες προκλήσεις και βάζουμε στέρεες βάσεις για να κατακτήσουμε τους στόχους μας! VAMOS ARIS!».

Δημοσιεύτηκε από ARIS F.C. στις Τρίτη, 11 Αυγούστου 2020

Δημοσιεύτηκε από ARIS F.C. στις Τρίτη, 11 Αυγούστου 2020

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook