Άρης : Την Τρίτη (11/8) ανακοινώνει τον Μπερτόλιο

Ο Άρης είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Φακούντο Μπερτόλιο για τα δύο επόμενα χρόνια καθώς οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει σε όλα. Ο Αργεντινός βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στη Θεσσαλονίκη και πλέον απομένουν μόνο τα τυπικά για να φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα. Βέβαια, η ανακοίνωση της μεταγραφής του θα γίνει την Τρίτη […]

Ο Άρης είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Φακούντο Μπερτόλιο για τα δύο επόμενα χρόνια καθώς οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει σε όλα.

Ο Αργεντινός βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στη Θεσσαλονίκη και πλέον απομένουν μόνο τα τυπικά για να φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα. Βέβαια, η ανακοίνωση της μεταγραφής του θα γίνει την Τρίτη (11/8) καθώς η διοίκηση της ομάδας θα περιμένει τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων του 30χρονου μεσοεπιθετικού.

Ο Μπερτόλιο επιστρέφει στη Σούπερ Λιγκ μετά από τις θητείες του σε Λαμία και Αστέρα Τρίπολης. Την περασμένη σεζόν έπαιξε στην Αργεντινή για λογαριασμό της Αλντοσίβι, με την οποία μέτρησε 3 γκολ και 3 ασίστ σε 20 συμμετοχές. Εκτός από τις ελληνικές ομάδες έχει αγωνιστεί επίσης σε ΑΠΟΕΛ, Εβιάν και Ντιναμό Κιέβου.

 

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook