«Κοντά στην Φένλο ο Γιακουμάκης»

Πολύ κοντά στην μετακόμισή του στην Φένλο και την Ολλανδία, φέρεται πως βρίσκεται ο Γιώργος Γιακουμάκης. Η ΑΕΚ βρίσκεται σε συζητήσεις με τον ολλανδικό σύλλογο για την πώληση του Έλληνα επιθετικού και δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξουν εξελίξεις. Η ολλανδική ιστοσελίδα «Limburger.nl» αναφέρει, πως βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο οι διαπραγματεύσεις των δυο πλευρών και δεν […]

Πολύ κοντά στην μετακόμισή του στην Φένλο και την Ολλανδία, φέρεται πως βρίσκεται ο Γιώργος Γιακουμάκης.

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε συζητήσεις με τον ολλανδικό σύλλογο για την πώληση του Έλληνα επιθετικού και δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξουν εξελίξεις.

Η ολλανδική ιστοσελίδα «Limburger.nl» αναφέρει, πως βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο οι διαπραγματεύσεις των δυο πλευρών και δεν αποκλείεται, σύντομα ο 25χρονος φορ να μεταβεί στην χώρα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

Μάλιστα, φιλοξενείται και μια ατάκα του τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ, Ίλια Ίβιτς, ο οποίος και δεν θέλησε να επεκταθεί στο θέμα. «Δεν μπορώ να το σχολιάσω μέχρι να κλείσει η συμφωνία», δήλωσε ο Ίβιτς στην ολλανδική ιστοσελίδα.

Παράλληλα, περί του θέματος αναφέρθηκε και ο διευθυντής ποδοσφαίρου της Φένλο, Σταν Βαλκχ, αλλά και ο ατζέντης του Γιώργου Γιακουμάκη. «Δεν μπορώ να πω τίποτα γι ‘αυτήν τη στιγμή», ήταν η απάντηση και των δύο ανδρών.

Θυμίζουμε, πως ο 25χρονος επιθετικός έχει καταγράψει 48 συμμετοχές με την κιτρινόμαυρη φανέλα, σημειώνοντας 3 τέρματα. Ενώ, τον τελευταίο καιρό αγωνίστηκε στο πολωνικό πρωτάθλημα, ως δανεικός στην Γκόρνικ.

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook