Σβαμπ: «Γι’ αυτόν το λόγο ήρθα στον ΠΑΟΚ»

Ο Στέφαν Σβαμπ είναι από τους παίκτες που μοιραία ασχολούνται άπαντες στον ΠΑΟΚ καθότι νέο πρόσωπο στις τάξεις του Δικεφάλου.

Ο 29χρονος μέσος μίλησε ιστοσελίδα της πατρίδας του και αναλώθηκε στους λόγους που αποφάσισε να έρθει στην ομάδα, ενώ μίλησε ακόμα και για τον κορωνοϊό στην Ελλάδα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Αυστριακός χαφ του ΠΑΟΚ:

Για το ενδεχόμενο να αντιμετωπίσει την Ραπίντ ως αντίπαλος: «Φυσικά και θα ήταν κάτι το ξεχωριστό να συναντήσω την πρώην ομάδα μου στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν».

Για την επιλογή του να πάρει μεταγραφή στον ΠΑΟΚ: «Έψαχνα μία νέα πρόκληση και ο ΠΑΟΚ μου την προσέφερε στο 100%. Είναι μία ομάδα η οποία αγωνίζεται για να κατακτήσει το πρωτάθλημα, συμμετέχει στα προκριματικά του Champions League. Όλα αυτά είναι μεγάλες προκλήσεις που σε βελτιώνουν σαν αθλητή και σαν άνθρωπο».

Ο Αυστριακός αναφέρθηκε και στον τρόπο με τον οποίο η Ελλάδα αντιμετωπίζει τον κορωνοϊό: «Τα νούμερα στην Ελλάδα είναι αρκετά χαμηλά σε σχέση με άλλες χώρες. Ο κόσμος είναι πειθαρχημένος και στα αεροδρόμια όλες οι διαδικασίες κυλούν απόλυτα επαγγελματικά».

 

© Πηγή: to10.gr