«Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Μπορίλ»

«Βροχή» τα σενάρια και τα ονόματα για την ΑΕΚ.

Η Ένωση «καίγεται» για να κλείσει το κενό που υπάρχει στο αριστερό άκρο της άμυνας, με αποτέλεσμα να εμφανίζονται στο προσκήνιο συνεχώς παίκτες για την ομάδα του Μάσιμο Καρέρα.

Ένα νέο όνομα που φέρεται να βρίσκεται στην «κιτρινόμαυρη» λίστα, είναι του Γιαν Μπορίλ. Σύμφωνα με την τσεχική ιστοσελίδα  «Isport.blesk.cz», η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον 29χρονο παίκτη της Σλάβια Πράγας, χωρίς ωστόσο να έχει χτυπήσει την «πόρτα» της ομάδας. «Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Μπορίλ, χωρίς όμως ο ελληνικός σύλλογος να έχει κάνει ακόμα πρόταση στην Σλάβια».

Παράλληλα, ο μάνατζερ του παίκτη, Ντάνιελ Σμέικαλ, δήλωσε στην ιστοσελίδα: «Δεν θα σχολιάσω αυτές τις εικασίες». Επίσης, όπως υπογραμμίζει το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, η ΑΕΚ αλλά και ομάδες από την Ρωσία ενδιαφέρονται για τον Μπορίλ.

Ο 29χρονος παίκτης βρίσκεται από το 2015 στην Σλάβια Πράγας, έχοντας θητεία τόσο στην Μλάντα Μπόλεσλαβ, όσο και στην Βικτόρια Ζίβκοφ.

Με την ομάδα της Πράγας, ο αριστερός οπισθοφύλακας από το Νίμπουρκ έχει καταγράψει 162 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Μάλιστα, έχει 7 γκολ και 11 ασίστ με τον τσεχικό σύλλογο. Να σημειωθεί, πως το συμβόλαιό του με την Σλάβια ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021.

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook