Ξεκίνησε προετοιμασία η Λαμία

Η ομάδα του Γιώργου Πετράκη ξεκίνησε την προετοιμασία της για την επόμενη χρονιά.

Η ομάδα του Γιώργου Πετράκη ξεκίνησε την προετοιμασία της για την επόμενη χρονιά.

«Δουλειά» έπιασαν από σήμερα (7/8) στη Λαμία, καθώς η ομάδα έκανε την πρώτη της προπόνηση για τη νέα σεζόν. Οπου η προετοιμασία ξεκίνησε με δύο νέα πρόσωπα (Σαραμαντάς, Προβιδάκης), ορισμένους «αμφίβολους», αλλά και μία απουσία-έκπληξη. Ο λόγος για τον Αραβίδη, ο οποίος μέχρι πρότινος έδειχνε μια ανάσα από το να μείνει στην ομάδα και να ανανεώσει το συμβόλαιό του, όμως τελικά αποδέχθηκε την πρόταση της Παναχαϊκής και ο 33χρονος στράικερ θα συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

Ετσι ο Γιώργος Πετράκης είχε μαζί τους Αντέτζο, Σκόνδρα, Βύντρα, Τζανετόπουλο, Τσούκαλο, Μπάχανακ, Θεοδωρόπουλο, Νικολόπουλο, Κατσίκα, Ρόμανιτς, Μπιανκόνι, Βιγιάλμπα, Μπουλούλη, Νιάσε (πάντως δεν υπολογίζεται όπως και ο Δημούτσος που έχει συμβόλαιο), Βασιλόγιαννη, Μπεχαράνο, Βλαχομήτρο, Καραμάνο, Καραγιάννη και Επασί από πέρσι, τους Σαραμαντά, Προβιδάκη, τον Μπλάνκο που βρίσκεται εδώ και μήνες στην ομάδα και αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα, τον Κωστίκα που επέστρεψε από τον δανεισμό του στην Αταλάντη, τους Τρούμπουλο, Κουδουνά, Τσώκο, Τρόπουλο από την Κ-19 και τον 23χρονο μπακ Θανάση Μαργαρίτη που έπαιζε στην Αταλάντη και θα δοκιμαστεί.

Αυτόματα επισημοποιήθηκε, λόγω της απουσίας τους, και η αποχώρηση των Βάντερσον, Ασίγκμπα.

Ο νεαρός τεχνικός της Λαμίας σχολίασε πως «θα δώσουμε το 100%. Σε μία δύσκολη και μεταβατική σεζόν για όλους, με βάση αυτά που συμβαίνουν στην κοινωνία. Στην καθημερινότητά μας θα έχουμε τις λέξεις πίστη και δουλειά. Δεν οριοθετούμε στόχους. Αυτό που θέλουμε είναι να πηγαίνουμε βήμα βήμα και να φτιάχνουμε γερά σκαλοπάτια. Πρέπει να είμαστε ταπεινοί».

Ο Σαραμαντάς από την πλευρά του ανέφερε ότι «η Λαμία είναι μία σωστά δομημένη ομάδα. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Εμείς πρέπει να βγάλουμε στο γήπεδο τον καλύτερό μας εαυτό. Η κατάσταση με τον κορονοϊό έχει επηρεάσει όλο τον κόσμο».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook