ΠΑΟΚ : Αρνητικά όλα τα τεστ για κορωνοϊό

Σε νέα τεστ για κορωνοϊό υποβλήθηκαν σήμερα το πρωί οι παίκτες και το τεχνικό τιμ του ΠΑΟΚ, με τα αποτελέσματα των εξετάσεων να βγαίνουν το απόγευμα και να είναι όλα αρνητικά.

Όπως ενημέρωσε η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ το απόγευμα της Πέμπτης, όλα τα τεστ για Covid-19 στα οποία υποβλήθηκαν οι ποδοσφαιριστές και το προπονητικό τιμ του Δικεφάλου του Βορρά, οι οποίοι βρίσκονται στην Πορταριά για προετοιμασία, είναι αρνητικά.

Υπενθυμίζουμε ότι πριν από λίγες ημέρες ο Στοχ είχε ανακοινώσει ότι προσβλήθηκε από κορωνοϊό, ενώ όπως έγινε γνωστό υπήρξε και δεύτερο κρούσμα στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ. Αμεσα, όλοι οι παίκτες, αλλά και το τεχνικό τιμ, υποβλήθηκαν σήμερα το πρωί σε νέα τεστ.

Τα αποτελέΣε νέα τεστ για κορωνοϊό υποβλήθηκαν σήμερα το πρωί οι παίκτες και το τεχνικό τιμ του ΠΑΟΚ, με τα αποτελέσματα των εξετάσεων να βγαίνουν το απόγευμα και να είναι όλα αρνητικά.σματα των εξετάσεων είναι αρνητικά και συνεχίζεται κανονικά η προετοιμασία του Δικεφάλου του Βορρά ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν. Οι Ασπρόμαυροι τηρούν το πρωτόκολλο υγιεινής και θα ακολουθήσουν νέα τεστ τις επόμενες ημέρες.

 

© Πηγή: to10.gr