ΠΑΟΚ: Γλυκοκοιτάζει Ζίβκοβιτς η Λεχ Πόζναν

Με την περίπτωση του Ζίβκο Ζίβκοβιτς, ασχολούνται στην Πολωνία καθώς υπάρχουν δημοσιεύματα πως ο Σέρβος πορτιέρο βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα της Λεχ Πόζναν.

Η πολωνική ομάδα βρίσκεται σε αναζήτηση τερματοφύλακα καθώς ο Μίκι Φαν Ντερ Χαρτ είναι τραυματίας και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Μάλιστα αναζητούν έναν γκολκίπερ έμπειρο, χωρίς όμως να δαπανήσουν ένα μεγάλο ποσό για την απόκτηση του. Μία από τις λύσεις που έχουν στα χέρια τους και την μελετούν με πολύ προσοχή είναι αυτή του Ζίβκο Ζίβκοβιτς.

Σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα, σκέφτονται να χτυπήσουν την πόρτα του ΠΑΟΚ, για να ζητήσουν τον δανεισμό του μέχρι και το τέλος της χρονιάς.

Στον Δικέφαλο, δεν θα είχαν πρόβλημα να παραχωρήσουν τον Σέρβο τερματοφύλακα, αν φυσικά έρθει πρόταση που θα ικανοποιεί και τις δύο πλευρές. Ας μη ξεχνάμε πως στην Πορταριά αυτή τη στιγμή υπάρχουν τέσσερις τερματοφύλακες Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Ρέι και Μελίσσας με τους ανθρώπους της ομάδας να προσπαθούν να μειώσουν τον αριθμό. Το ποιος θα φύγει θα εξαρτηθεί το επόμενο διάστημα καθώς δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να υπάρξει ενδιαφέρον από ομάδες ακόμα και για μεταγραφή τερματοφύλακα της ομάδας.

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook