Ολυμπιακός: «Σφήνα» και της Σεβίλλης για Τσιμίκα

Ο Κώστας Τσιμίκας αποτελεί μήλον της έριδος για τους κορυφαίους ευρωπαϊκούς συλλόγους, με το ενδιαφέρον γύρω από τον Έλληνα μπακ να αυξάνεται ολοένα και περισσότερο.

Ο Τσιμίκας πραγματοποιεί μια σπουδαία σεζόν, έχει εκτοξεύσει την αξία του και σύλλογοι από Αγγλία, Ισπανία και Ιταλία «πέφτουν» στα πόδια του.

Μετά τις Νάπολι, Ρεν και Λίβερπουλ που ασχολούνται με την περίπτωση του, πλέον και η Σεβίλλη βρίσκεται στο «κόλπο» της απόκτησης τους, με τους Ανδαλουσιάνους μάλιστα να κάνουν γερό «μπάσιμο» για τον διεθνή αριστερό μπακ.

Οι Ανδαλουσιάνοι, οι οποίοι έχουν εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στο Champions League της επόμενης σεζόν, «φλερτάρουν» τον Έλληνα οπισθοφύλακα και, μάλιστα, είναι ψηλά στη μεταγραφική τους λίστα για την επόμενη σεζόν.

Μάλιστα όπως αναφέρει ο Κόκκινος Πρωταθλητής η Σεβίλλη φέρεται να έχει ήδη τις πρώτες της επαφές για την απόκτηση του Τσιμίκα, παρόλα αυτά δεν «καίγεται» να δώσει τα 20 εκατ. ευρώ που θέλει ο Ολυμπιακός. Ο Τσιμίκας αρέσει αρκετά στους Ισπανούς οι οποίοι θέλουν να τον κάνουν δικό τους, αλλά όχι με αυτά τα χρήματα για αυτό και αναμένεται να υπάρξουν περαιτέρω συζητήσεις τις επόμενες μέρες για να υπάρξει φόρμουλα επικοινωνίας ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Σεβίλλη.

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook