Ζαμπά : «Πέρασα δύσκολες στιγμές που θα κουβαλώ όλη μου τη ζωή»

Ο Λεό Ζαμπά μίλησε στη Βραζιλία για την περιπέτεια της υγείας του και έκανε λόγο για δύσκολες στιγμές τις οποίες θα κουβαλάει σε όλη τη ζωή του.

 

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ του ΠΑΟΚ σε δηλώσεις στην πατρίδα του τόνισε ότι έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό στο γόνατο και πως πιστεύει ότι η περιπέτεια που πέρασε με τις επιπλοκές που είχε η αποθεραπεία του θα τον κάνει πιο δυνατό, ενώ παράλληλα ξεκαθάρισε ότι φέτος είχε τη χειρότερη σεζόν στην καριέρα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαι πλέον στο 100% τεχνικά, φυσικά και νοητικά. Αυτό μου δίνει τη βεβαιότητα ότι μετά από μια μεγάλη περίοδο αποχής από τους αγώνες θα είμαι έτοιμο σαν προετοιμαστώ να επανέλθω στο καλύτερο μου επίπεδο», δήλωσε στην πατρίδα του εξτρέμ του ΠΑΟΚ και συμπλήρωσε:

«Πέρασα δύσκολες στιγμές τις οποίες θα κουβαλώ σε όλη μου τη ζωή. Με τη βοήθεια της οικογένειας μου κατάφερα να τις ξεπεράσω και σήμερα είμαι στο 100%. Νιώθω ευγνωμοσύνη που είμαι δυνατός και έτοιμος για τη νέα σεζόν. Σίγουρα μετά από όλα αυτά θα είμαι πολύ πιο δυνατός και ως αθλητής αλλά και ως άνθρωπος».

 

© Πηγή: to10.gr