Όλοι μέσα στην ΑΕΚ για τον «τελικό» με ΠΑΟΚ (pic)

Ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Μάσιμο Καρέρα στην τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ ενόψει της πολύ σημαντικής αναμέτρησης κόντρα στον ΠΑΟΚ.

 

Ο Ιταλός τεχνικός είδε τον Χρήστο Αλμπάνη να προπονείται κανονικά και να τίθεται στη διάθεσή του για το ματς με τους «ασπρόμαυρους» από το οποίο θα απουσιάσει μόνο ο Κώστας Γαλανόπουλος που για ακόμη μία μέρα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ:

«Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Όλοι οι παίκτες της ομάδας γυμνάστηκαν κανονικά, πλην του Κώστα Γαλανόπουλου και του Γιάννη Σαρδέλη. Το κανονικό πρόγραμμα ακολούθησε και ο Χρήστος Αλμπάνης ξεπερνώντας τον τραυματισμό του.

Έπειτα από το τέλος της προπόνησης, ο Μάσιμο Καρέρα ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή του αυριανού (21.30) αγώνα με τον ΠΑΟΚ, στο ΟΑΚΑ.

Σε αυτήν βρίσκονται οι Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Λόπες, Οικονόμου, Λάτσι, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας, Παουλίνιο, Σταμούλης, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Βέρντε, Σιμόες, Αλμπάνης, Μάνταλος, Σαμπανάτζοβιτς, Μπότος, Λιβάια, Αραoύχο, Ολιβέιρα, Χριστόπουλος, Μαχαίρας».

Η αποστολή της ΑΕΚ για την 9η αγωνιστική των play-offs κόντρα στον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ#aekpaok #aekfc #aekfcseason2019_20 #aekfamily #slgr #playoff #staysafe #μένουμε_ασφαλείς

Δημοσιεύτηκε από AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ στις Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020

 

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook