Γρηγορίου : «Αποδείξαμε ότι παίζουμε για την φανέλα που εκπροσωπούμε»

Λάρισα και Πανιώνιος έμειναν στο 0-0, με τον κόουτς των «βυσσινί» να μιλάει στην κάμερα της NOVA μετά το τέλος του αγώνα. Ο Μιχάλης Γρηγορίου δήλωσε πως οι παίκτες του έπαιξαν για τη φανέλα, ενώ μοίρασε και συγχαρητήρια για την εικόνα τους κόντρα στην ομάδα της Νέας Σμύρνης. Παράλληλα, τόνισε πως η Λάρισα είχε τον […]

Λάρισα και Πανιώνιος έμειναν στο 0-0, με τον κόουτς των «βυσσινί» να μιλάει στην κάμερα της NOVA μετά το τέλος του αγώνα.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου δήλωσε πως οι παίκτες του έπαιξαν για τη φανέλα, ενώ μοίρασε και συγχαρητήρια για την εικόνα τους κόντρα στην ομάδα της Νέας Σμύρνης. Παράλληλα, τόνισε πως η Λάρισα είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη Nova:

«Το πιο σημαντικό για εμάς είναι ότι αποδείξαμε σε όλη την Ελλάδα ότι παίζουμε για την φανέλα που εκπροσωπούμε. Για αυτό θα δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά είναι ότι ενώ δεν έχουμε βαθμολογικό ενδιαφέρον προσπαθούμε να διατηρήσουμε το όνομα της ομάδα μας». 

Για την εικόνα του παιχνιδιού:

«Σε ένα παιχνίδι που έπαιξε ρόλο και η αποβολή είχαμε τον έλεγχο από την αρχή αλλά δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε».

Τι κρατάει η ΑΕΛ από το παιχνίδι:

«Αγωνιστικά κρατάμε ότι τα παιδιά κατέβαλαν τεράστια προσπάθεια. Αν είχαμε καταβάλει τέτοια προσπάθεια και στα προηγούμενα παιχνίδια τότε ίσως να είχαμε περισσότερους βαθμούς. Τώρα πρέπει να παλέψουμε τα παιχνίδια που έχουμε και σταδιακά να δούμε το μέλλον γιατί είναι μια πρωτόγνωρη κατάσταση». 

© Πηγή: to10.gr