ΠΑΟΚ : Γυμνάστηκε κανονικά ο Βιερΐνια

Την Τετάρτη (8/7) ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό και πρέπει να πάρει τη νίκη αν θέλει έστω να ελπίζει στην κατάκτηση της 2ης θέσης, ανεξάρτητα με την απόφαση που θα λάβει το CAS για το θέμα της πολυιδιοκτησία . Ο Αμπέλ Φερέιρα και οι παίκτες του το γνωρίζουν καλά και θέλουν να δώσουν τις δικές […]

Την Τετάρτη (8/7) ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό και πρέπει να πάρει τη νίκη αν θέλει έστω να ελπίζει στην κατάκτηση της 2ης θέσης, ανεξάρτητα με την απόφαση που θα λάβει το CAS για το θέμα της πολυιδιοκτησία .

Ο Αμπέλ Φερέιρα και οι παίκτες του το γνωρίζουν καλά και θέλουν να δώσουν τις δικές τους απαντήσεις στο φυσικό τους χώρο, το γήπεδο. Στα αγωνιστικά, το ενδιαφέρον στρέφεται γύρω από τον Αντελίνο Βιεϊρίνια που γυμνάστηκε κανονικά και η συμμετοχή του θα κριθεί στην προπόνηση της Τρίτης.

Αντίθετα, ο Δημήτρης Πέλκας συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα. Τη Δευτέρα, η προπόνηση αφορούσε την κυκλοφορία της μπάλας και την τακτική με δίτερμα σε μισό γήπεδο. Αύριο, ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:00 στο γήπεδο της Τούμπας.

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook