ΠΑΟΚ: Ο Μαουρίσιο, η Μαρσέιγ κι ο Βίλας Μπόας

Ο Ζοσέ Μαουρίσιο μένει ελεύθερος με το τέλος της σεζόν από τον ΠΑΟΚ και σύμφωνα με την ιστοσελίδα «istoe.com.br» αναμένεται να συνεχίσει στη Μαρσέιγ του Αντρέ Βίλας Μπόας με τον οποίο γνωρίζονται από την κοινή τους θητεία στη Ζενίτ.

«Το συμβόλαιο του Μαουρίσιο με τον ΠΑΟΚ ολοκληρώνεται στα τέλη αυτού του μήνα και το μέλλον φαίνεται πως θα είναι στη Γαλλία.

Ο Αντρέ Βίλας Μπόας είναι ο προπονητής της Μαρσέιγ και ήταν ο άνθρωπος που τον πήρε στη Ζενίτ πριν λίγα χρόνια. Μάλιστα, περιμένει την ολοκλήρωση του συμβολαίου για να ζητήσει την απόκτηση του» αναφέρει συγκεκριμένα το δημοσίευμα που φιλοξενεί και δηλώσεις του μέσου του Δικεφάλου.

«Όταν έμαθα για το ενδιαφέρον αυτό και τη θέληση του να βασιστεί και πάλι στο ποδόσφαιρό μου ήμουν πολύ χαρούμενος. Δούλεψα με τον Αντρέ στη Ρωσία και έχω μείνει εντυπωσιασμένος από τις προπονητικές του ικανότητες. Το να δουλέψω και πάλι μαζί του θα ήταν κάτι που θα ενθάρρυνε με έναν ιδιαίτερο τρόπο.

Αυτή τη στιγμή παλεύουμε με την ΑΕΚ για την έξοδο στα προκριματικά του Champions League. Είμαι πεπεισμένος ότι στο τέλος θα είμαστε εμείς που θα τα καταφέρουμε. Πρόκειται για την κορυφαίο διασυλλογική διοργάνωση στον κόσμο και να πάμε τον ΠΑΟΚ θα είναι κάτι σπουδαίο για μας» είπε ο 31χρονος άσος.

 

© Πηγή: to10.gr