Ξάνθη : Αρνητικά όλα τα νέα τεστ για τον κορωνοϊό

Στην Ξάνθη ήχησε… συναγερμός χθες (3/7), καθώς βρέθηκε παίκτης της ομάδας, θετικός στον κορωνοϊό. Άμεσα, η Super League προχώρησε στην αναβολή του σημερινού (4/7) ματς με την Λαμία, ορίζοντας τον αγώνα για την προσεχή Δευτέρα (6/7). Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας και το τεχνικό επιτελείο της Ξάνθης, υποβλήθηκαν σε τεστ χθες, με τα αποτελέσματα να βγαίνουν […]

Στην Ξάνθη ήχησε… συναγερμός χθες (3/7), καθώς βρέθηκε παίκτης της ομάδας, θετικός στον κορωνοϊό. Άμεσα, η Super League προχώρησε στην αναβολή του σημερινού (4/7) ματς με την Λαμία, ορίζοντας τον αγώνα για την προσεχή Δευτέρα (6/7).

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας και το τεχνικό επιτελείο της Ξάνθης, υποβλήθηκαν σε τεστ χθες, με τα αποτελέσματα να βγαίνουν σήμερα (4/7) και να είναι όλα αρνητικά.

Άπαντες, θα περάσουν από νέα τεστ κορωνοϊού την Κυριακή, όπως ορίζει το πρωτόκολλο της Λίγκας.

Η ανακοίνωση της Λίγκας

Σε συνέχεια ενημέρωσης από την ΠΑΕ Α.Ο. Ξάνθη, ανακοινώνεται ότι όλα τα αποτελέσματα των προβλεπόμενων ελέγχων για COVID-19, τα οποία πραγματοποιήθηκαν χθες Παρασκευή σε όλους, ήταν αρνητικά.

Οι έλεγχοι θα επαναληφθούν την Κυριακή, όπως ακριβώς ορίζει το Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων Super League 1 από 30/6/2020.

Η ανακοίνωση της Ξάνθης

Τα αποτελέσματα των νέων τεστ για τον κορωνοϊό στα οποία υποβλήθηκε η αποστολή της Ξανθιώτικης ομάδας το βράδυ της Παρασκευής από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, βγήκαν όλα αρνητικά και την Κυριακή θα υπάρξει νέος επαναληπτικός έλεγχος, σύμφωνα με το πρωτόκολλο.

© Πηγή: to10.gr