«Ενδιαφέρον ΠΑΟΚ για Πλάνιτς»

Ο Μπόγκνταν Πλάνιτς δεν υπολογίζεται από τη Στεάουα Βουκουρεστίου και θα μείνει ελεύθερος. Πλέον, αναμένεται να «ψάξει» την επόμενη ομάδα της ποδοσφαιρικής του καριέρας. Ενδιαφέρον για τον παίκτη έχουν δείξει οι ΠΑΟΚ, Αντάλιασπορ και Κλουζ, με την ελληνική ομάδα, σύμφωνα με Σερβικά δημοσιεύματα, να βρίσκεται κοντά στην απόκτησή του. Ο κεντρικός αμυντικός θα μπορεί να […]

Ο Μπόγκνταν Πλάνιτς δεν υπολογίζεται από τη Στεάουα Βουκουρεστίου και θα μείνει ελεύθερος. Πλέον, αναμένεται να «ψάξει» την επόμενη ομάδα της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Ενδιαφέρον για τον παίκτη έχουν δείξει οι ΠΑΟΚ, Αντάλιασπορ και Κλουζ, με την ελληνική ομάδα, σύμφωνα με Σερβικά δημοσιεύματα, να βρίσκεται κοντά στην απόκτησή του.

Ο κεντρικός αμυντικός θα μπορεί να πάρει μεταγραφή σε οποιαδήποτε ομάδα εκτός του ρουμανικού πρωταθλήματος, καθώς οι άνθρωποι της Στεάουα έχουν αθετήσει τους όρους του συμβολαίου. Το σχετικό ρεπορτάζ αναγράφει η ιστοσελίδα telekomsport.ro, επισημαίνοντας το ενδιαφέρον γύρω από το όνομα του 28χρονου.

Ο Πλάνιτς την τρέχουσα σεζόν μέτρησε 30 συμμετοχές, με μόλις μία ασίστ ενεργητικό και με απολογισμό εννιά κίτρινες κάρτες και δύο κόκκινες.

© Πηγή: to10.gr