Φεύγουν από τη Λαμία οι Τιρόνε και Κάχριμαν

Η Λαμία βρίσκεται στην τέταρτη θέση των πλέι άουτ και έχει τρία παιχνίδια ακόμη για να ολοκληρώσει τη σεζόν της. Δύο από τους ποδοσφαιριστές της όμως δε θα συνεχίσουν με την ομάδα της Φθιώτιδας. Πρόκειται για τους Γκουστάβο Τιρόνε και Νταμίρ Κάχριμαν, οι οποίοι αποχώρησαν από τη Λαμία και δε θα συνεχίσουν στα παιχνίδια κόντρα […]

Η Λαμία βρίσκεται στην τέταρτη θέση των πλέι άουτ και έχει τρία παιχνίδια ακόμη για να ολοκληρώσει τη σεζόν της. Δύο από τους ποδοσφαιριστές της όμως δε θα συνεχίσουν με την ομάδα της Φθιώτιδας.

Πρόκειται για τους Γκουστάβο Τιρόνε και Νταμίρ Κάχριμαν, οι οποίοι αποχώρησαν από τη Λαμία και δε θα συνεχίσουν στα παιχνίδια κόντρα σε ΑΕΛ, Ξάνθη και Αστέρα Τρίπολης.

Ο Τιρόνε δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και από τη στιγμή που δεν συμπεριλαμβανόταν στα σχέδια της ομάδας για την επόμενη σεζόν, αποφασίστηκε να φύγει από τώρα από τους Φθιώτες.

Από την πλευρά του ο Κάχριμαν αποχωρεί για διαφορετικό λόγο. Ο Σέρβος τερματοφύλακας ήταν ο ένας από τους τέσσερις τερματοφύλακες της ομάδας, ενώ είχε αποφασιστεί πριν από τα πλέι άουτ να μοιραστεί ο χρόνος συμμετοχής σε όλους. Έπαιξε σε δύο παιχνίδια και πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από τη στιγμή που γνώριζε πως δε θα παίξει σε άλλο παιχνίδι για φέτος.

© Πηγή: to10.gr