Η αποστολή του Βόλου για το ματς στην Τρίπολη

Με δεκαεπτά ποδοσφαιριστές ταξίδεψε ο Βόλος στην Τρίπολη, εκεί όπου αύριο (Σάββατο, 3/7, 19:15) θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα για την 5η αγωνιστική των πλέι άουτ. Δεδομένη είναι η απουσία του Μάριου Τσαούση, καθώς ο 20χρονος αμυντικός τραυματίστηκε προχθές (1/7) στην προπόνηση, υπέστη συντριπτικό κάταγμα στον αριστερό αντίχειρα και σήμερα υποβλήθηκε (3/7) σε χειρουργική επέμβαση. Στην […]

Με δεκαεπτά ποδοσφαιριστές ταξίδεψε ο Βόλος στην Τρίπολη, εκεί όπου αύριο (Σάββατο, 3/7, 19:15) θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα για την 5η αγωνιστική των πλέι άουτ.

Δεδομένη είναι η απουσία του Μάριου Τσαούση, καθώς ο 20χρονος αμυντικός τραυματίστηκε προχθές (1/7) στην προπόνηση, υπέστη συντριπτικό κάταγμα στον αριστερό αντίχειρα και σήμερα υποβλήθηκε (3/7) σε χειρουργική επέμβαση.

Στην αποστολή του Βόλου συμπεριελήφθησαν οι εξής ποδοσφαιριστές για το ματς των νεοφώτιστων με τον Αστέρα εκτός έδρας: Καραγκιόζης, Γκαραβέλης, Δημόπουλος, Μήτογλου, Διαμαντής, Τσοκάνης, Μαξ, Γκουαροτσένα, Λύρατζης, Φεράρι, Μουνίθ, Ζοάο, Κυζιρίδης, Μπάλλας, Μπαλογιάννης, Γέντρισεκ και Κορέλας.

Δείτε την αποστολή του Βόλου για το ματς στην Τρίπολη:

© Πηγή: to10.gr