«Ο Ερυθρός Αστέρας θα αποδεχθεί την πρόταση του Άρη για Γκαρσία»

Σύμφωνα με δημοσίευμα της σέρβικης ιστοσελίδας «telegraf.rs» ο Άρης έχει καταθέσει πρόταση ύψους 1.5 εκ. ευρώ στον Ερυθρό Αστέρα για την απόκτηση του Ματέο Γκαρσία και όπως σημειώνεται, οι «ερυθρόλευκοι» είναι έτοιμοι να την αποδεχτούν. Η παρουσία του Αργεντινού στη Θεσσαλονίκη τις τελευταίες μέρες, όπου παρακολούθησε τα ματς με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, φούντωσε τα σενάρια, […]

Σύμφωνα με δημοσίευμα της σέρβικης ιστοσελίδας «telegraf.rs» ο Άρης έχει καταθέσει πρόταση ύψους 1.5 εκ. ευρώ στον Ερυθρό Αστέρα για την απόκτηση του Ματέο Γκαρσία και όπως σημειώνεται, οι «ερυθρόλευκοι» είναι έτοιμοι να την αποδεχτούν.

Η παρουσία του Αργεντινού στη Θεσσαλονίκη τις τελευταίες μέρες, όπου παρακολούθησε τα ματς με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, φούντωσε τα σενάρια, με το δημοσίευμα αυτό να έρχεται τώρα να ρίξει ακόμη περισσότερο λάδι στη φωτιά.

«Ο Ερυθρός Αστέρας έχει δύο προτάσεις. Η μία είναι για τον Ματέο Γκαρσία από τον Άρη έναντι 1.5 εκατομμυρίων ευρώ και η άλλη για τον Ντούσαν Γιόβαντσιτς από ομάδα της Μέσης Ανατολής. Ο Ερυθρός Αστέρας σκοπεύει να αποδεχθεί την πρόταση για τον Ματέο Γκαρσία αν και υπάρχει η πιθανότητα για μια τελευταία προσπάθεια αύξησης του ποσού», αναφέρει συγκεκριμένα το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας.

© Πηγή: to10.gr