ΑΕΚ: Τα πλάνα του Καρέρα ενόψει Παναθηναϊκού

Η ΑΕΚ επιστρέφει στη δράση μετά από τρεις μήνες και κάτι για το αποψινό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για την πρώτη αγωνιστική των play off.

Η Ένωση θα κοντραριστεί με τους πράσινους στο άδειο λόγω κορωνοϊού ΟΑΚΑ, με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τη φέρει πιθανόν και από σήμερα στη δεύτερη θέση, που είναι και ο μεγάλος στόχος από το μίνι πρωτάθλημα.

Η «Ένωση» βρίσκεται στο -1 από τον ΠΑΟΚ (μετά την αφαίρεση επτά βαθμών κι ενώ εκκρεμεί η εκδίκαση από το CAS) και θέλει να εκμεταλλευτεί πιθανή απώλεια βαθμών στο ματς της Τούμπας.

Ο Μάσιμο Καρέρα θα παρατάξει την ομάδα με στόχο τη νίκη και με ιδιαίτερα επιθετικό προσανατολισμό. Στο τέρμα θα είναι ο Μπάρκας, με τους Βράνιες, Σβάρνα στην άμυνα και τους Μπακάκη και Λόπες στα άκρα. Στο κέντρο θα βρίσκονται οι Κρίστιτς και Σιμάνσκι, ενώ η τετράδα μπροστά πιθανότατα θα είναι Μάνταλος, Λιβάγια, Βέρντε και φυσικά ο Ολιβέιρα, ο οποίος είναι σε καλή κατάσταση μετά τον τραυματισμό του.

Στην αποστολή έχουν συμπεριληφθεί 22 παίκτες, από τους οποίους θα «κοπούν» δύο. Οι παίκτες που έχουν επιλεγεί είναι οι: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Λόπες, Οικονόμου, Λάτσι, Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Χουλτ, Σβάρνας, Σιμάνσκι, Κρίστισιτς, Βέρντε, Σιμόες, Αλμπάνης, Κλωναρίδης, Μάνταλος, Σαμπανάτζοβιτς, Λιβάγια, Αραούχο, Ολιβέιρα, Μαχαίρας.

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook