Πανιώνιος – Βόλος 1-0

Σε ένα σκηνικό διαφορετικό από αυτό που γνωρίζαμε στην προ κορωνοϊού εποχή, η δράση επέστρεψε στην Super League κι ο Πανιώνιος πήρε σπουδαία νίκη με 1-0 κόντρα στον Βόλο για την πρεμιέρα των πλέι άουτ, χάρη στο γκολ του Τσιλούλη.

Νίκη-ανάσα για την ομάδα της Νέας Σμύρνης που μείωσε τη διαφορά από Παναιτωλικό και Ξάνθη στους τρεις και τέσσερις βαθμούς αντίστοιχα, και αναπτέρωσε τις ελπίδες της για παραμονή στην κατηγορία.

Οι “κυανέρυθροι” πανηγύρισαν μάλιστα έντονα το γκολ το οποίο σημειώθηκε με κοντινή προβολή του Τσιλούλη στο 57ο λεπτό μετά τη σέντρα του Εμμανουηλίδη. Ο Πανιώνιος φτάνει έτσι τους 14 βαθμούς και βαθμολογικά έχει ενδιαφέρον η νίκη του, αλλά μένει να αποδειχτεί αν θα έχει και… ουσιαστικό, λόγω της γνωστής πιθανότητας να υπάρξει στο τέλος αναδιάρθρωση των κατηγοριών.

Το παιχνίδι γενικότερα είχε ευκαιρίες, ο Βόλος μπήκε πολύ καλά στα πρώτα λεπτά, αλλά από ένα σημείο και μετά, ο Πανιώνιος ισορρόπησε, με αποτέλεσμα στο β’ ημίχρονο να φτάσει στην επίτευξη του γκολ, το οποίο αποδείχτηκε και νικητήριο.

Το πρώτο παιχνίδι της Σούπερ Λιγκ μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος περιλάμβανε πάντως κι έναν τραυματισμό, με τον Αραμπούλι να εγκαταλείπει στο 41ο λεπτό λόγω θλάσης…

Διαιτητής: Κουμπαράκης (Θράκης). Βοηθοί: Σπυρόπουλος (Ανατ. Αττικής), – Τζιώτζιος (Θράκης). 4ος διαιτητής: Τάσης (Ηπείρου)

Κίτρινες κάρτες: Μπαλογιάννης (18’), Λύρατζης (60’), Δημόπουλος (74’), Ντομίνγκες (90+2’)

Πανιώνιος (Λεωνίδας Βόκολος): Κότνικ, Ρέντζας, Σταυρόπουλος, Ντομίνγκες, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Οικονομίδης (72’ Μιλόγεβιτς), Εμμανουηλίδης (86’ Παπαγεωργίου), Παπανικολάου, Τσιλούλης, Αραμπούλι (41’ λ.τρ. Λυμπεράκης)

Βόλος (Στέφανος Ξηροφώτος): Γκαραβέλης, Οικονόμου, Δημόπουλος, Ντεντάκης, Λύρατζης (60’ Τσαούσης), Φεράρι, Μπαλογιάννης (84’ Κάσες), Τσοκάνης, Ζοάο, Μουνίθ, Μάντζης.

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook