«Ο Βράνιες θα επιστρέψει την πρώτη Ιουλίου στην Άντερλεχτ»

Θέμα φαίνεται πως προκύπτει στην ΑΕΚ με τον Όγκνιεν Βράνιες και το αίτημα της Ένωσης για παράταση του δανεισμού του μέχρι το τέλος της σεζόν.

Τις τελευταίες ώρες δημοσιεύματα από το Βέλγιο έκαναν λόγο για αλλαγή στάσης από την Άντερλεχτ, η οποία δεν δέχτηκε να αφήσει τον Βόσνιο για ακόμη έναν μήνα στην ΑΕΚ και το απόγευμα η «mondo.ba» παρουσιάζει σαν δεδομένο ότι ο Βράνιες θα επιστρέψει την πρώτη Ιουλίου στον βελγικό σύλλογο.

Όπως σημειώνεται στο ρεπορτάζ της ιστοσελίδας, τα δεδομένα έχουν αλλάξει καθώς ο νέος τεχνικός των «μωβ», Φράνκι Φερκάουτερν, γνωρίζει από τη θητεία του στη Ρωσία τον Βράνιες και θέλει να του δώσει μια ευκαιρία για τη νέα σεζόν αφού τον δει στην καλοκαιρινή προετοιμασία. Παρόλο που όλο το προηγούμενο διάστημα τα δημοσιεύματα από το Βέλγιο τόνιζαν ότι η Άντερλεχτ θέλει να ξεφορτωθεί τον Βράνιες λόγω του μεγάλου του συμβολαίου (900 χιλ. ευρώ το χρόνο), τα δεδομένα πλέον φαίνεται πως είναι διαφορετικά.

Έτσι σημειώνεται πως μοιάζει αδύνατο να συνεχίσει ο παίκτης στην ΑΕΚ κάτι που θα αποτελέσει πολύ σημαντικό πλήγμα για την ομάδα του Μάσιμο Καρέρα που θα στερηθεί των υπηρεσιών του σε αρκετά ματς των πλέι οφ αλλά και στον τελικό του Κυπέλλου εφόσον προκριθεί. Εκτός αυτού, στην ΑΕΚ ήλπιζαν πως θα μπορούσαν να έχουν τον Βράνιες και για την επόμενη σεζόν, αν τα έβρισκε με την Άντερλεχτ και έλυνε το συμβόλαιό του, αλλά πλέον κάτι τέτοιο φαντάζει αδύνατο και οι «κιτρινόμαυροι» θα πρέπει να αναζητήσουν τον αντικαταστάτη του.

 

 

© Πηγή: to10.gr