Ξάνθη: Αρνητικά όλα τα τεστ για τον κορωνοϊό

Το ματς Ξάνθη – Ατρόμητος για την 1η αγωνιστική των play out της Super League 1 αρχικά ήταν προγραμματισμένο το Σάββατο (6/6), στη συνέχεια μεταφέρθηκε για την Κυριακή (7/6) και εντέλει οδηγήθηκε σε οριστική αναβολή. Ο αγώνας δεν αναβλήθηκε λόγω της κατάστασης που επικρατεί στην ευρύτερη περιοχή, αλλά επειδή δεν είχε ολοκληρωθεί ο έλεγχος που […]

Το ματς Ξάνθη – Ατρόμητος για την 1η αγωνιστική των play out της Super League 1 αρχικά ήταν προγραμματισμένο το Σάββατο (6/6), στη συνέχεια μεταφέρθηκε για την Κυριακή (7/6) και εντέλει οδηγήθηκε σε οριστική αναβολή.

Ο αγώνας δεν αναβλήθηκε λόγω της κατάστασης που επικρατεί στην ευρύτερη περιοχή, αλλά επειδή δεν είχε ολοκληρωθεί ο έλεγχος που έπρεπε να γίνει και δεν είχαν προκύψει όλα τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

Τελικά, τα αποτελέσματα προέκυψαν μετά την απόφασή για οριστική διακοπή και, σύμφωνα με την ενημέρωση της Ξάνθης, ήταν όλα αρνητικά, κάτι που σημαίνει πως δεν πρέπει να μπουν σε καραντίνα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, αλλά θα συνεχίσουν κανονικά τις προπονήσεις ενόψει των αναμετρήσεων των play out.

© Πηγή: to10.gr