Αστέρας Τρίπολης: Στην τελική ευθεία για τα πλέι άουτ (vid)

Την προετοιμασία του ενόψει της έναρξης των πλέι άουτ και της αναμέτρησης με την ΑΕΛ συνεχίζει ο Αστέρας Τρίπολης. Οι Αρκάδες την Κυριακή (07/06) θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας τη θεσσαλική ομάδα, με στόχο να ξεκινήσουν με το δεξί την περιπέτειά τους στα πλέι άουτ της Σούπερ Λίγκας. Στο παιχνίδι με τους Βυσσινί ο προπονητής του […]

Την προετοιμασία του ενόψει της έναρξης των πλέι άουτ και της αναμέτρησης με την ΑΕΛ συνεχίζει ο Αστέρας Τρίπολης. Οι Αρκάδες την Κυριακή (07/06) θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας τη θεσσαλική ομάδα, με στόχο να ξεκινήσουν με το δεξί την περιπέτειά τους στα πλέι άουτ της Σούπερ Λίγκας.

Στο παιχνίδι με τους Βυσσινί ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ματίας Ιγκλέσιας, που είναι τραυματίας. Ο έμπειρος άσος θα χάσει την πρεμιέρα των πλέι άουτ και ο τεχνικός των Αρκάδων θα πρέπει να βρει λύση για να καλύψει το κενό του.

Την Τετάρτη (6/3) η ομάδα της Τρίπολης ανέβασε στα social media βίντεο από τη σημερινή προπόνηση, με τους Αρκάδες να έχουν μπει στην τελική ευθεία ενόψει της έναρξης των πλέι άουτ.

Δείτε το βίντεο:

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook