Το μήνυμα Μαρτίνς και παικτών από το Ρέντη

Ο Ολυμπιακός ξεκινά τα πλέι οφ αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας τον ΠΑΟΚ και φυσικά στο τέλος της… διαδρομής υπάρχει μόνο ο τίτλος για την ομάδα του Πειραιά. Οι ερυθρόλευκοι απέδειξαν με τον πλέον αξιόπιστο τρόπο καθ’ όλη την διάρκεια της σεζόν ότι είναι με διαφορά η κορυφαία ομάδα του πρωταθλήματος και το ζητούμενο για τον Πέδρο […]

Ο Ολυμπιακός ξεκινά τα πλέι οφ αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας τον ΠΑΟΚ και φυσικά στο τέλος της… διαδρομής υπάρχει μόνο ο τίτλος για την ομάδα του Πειραιά.

Οι ερυθρόλευκοι απέδειξαν με τον πλέον αξιόπιστο τρόπο καθ’ όλη την διάρκεια της σεζόν ότι είναι με διαφορά η κορυφαία ομάδα του πρωταθλήματος και το ζητούμενο για τον Πέδρο Μαρτίνς είναι να συνεχίσουν οι παίκτες του με την ίδια προσήλωση μέχρι το φινάλε της σεζόν.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν επιστρέψει στο Ρέντη και συνεχίζουν την προετοιμασία τους και αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι η ικανοποίηση του Πέδρο Μαρτίνς για τη νοοτροπία των παικτών του.

Ο Πορτογάλος τεχνικός βλέπει τους ερυθρόλευκους να είναι προσηλωμένοι στην επίτευξη του στόχου και αυτό είναι κάτι που ικανοποιεί σε πολύ μεγάλο βαθμό τον κόουτς των πειραιωτών.

Ο Μαρτίνς θα μιλήσει φυσικά τις επόμενες μέρες στους παίκτες του για τον μεγάλο αγώνα απέναντι στον ΠΑΟΚ αλλά και για όλα τα ματς των πλέι οφ αλλά είναι πολύ σημαντικό να επισημανθεί ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού δείχνουν με τις συζητήσεις τους στο Ρέντη, πως είναι σε κατάσταση ετοιμότητας για να «τελειώσουν» την δουλειά.

Γνωρίζουν πολύ καλά οι ερυθρόλευκοι ότι πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι σε όλα τα παιχνίδια των πλέι οφ και μέσα από την δουλειά των τελευταίων ημερών έχει γίνει μια πολύ καλή προσπάθεια για να καλυφθεί το χαμένο έδαφος από την διακοπή.

Είναι πολύ σημαντικό να σταθούμε στα όσα λένε οι παίκτες του Ολυμπιακού στο Ρέντη για τα παιχνίδια που ακολουθούν κι αυτό που διακρίνει κάποιος είναι μια σωστή νοοτροπία για να φτάσει η ομάδα του Πειραιά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο προπονητής των ερυθρόλευκων έχει λοιπόν κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος με την διάθεση που βγάζουν οι παίκτες του, με την δίψα που έχουν για την επιστροφή στην δράση και φυσικά για την κατάκτηση του τίτλου.

Αυτή η δίψα που βγάζουν οι παίκτες του Ολυμπιακού στο Ρέντη είναι ένα βασικό ζητούμενο για την επίτευξη του στόχου και ο Μαρτίνς δίνει μεγάλη βάση στη νοοτροπία των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού.

Από την πρώτη μέρα επιστροφής των ερυθρόλευκων στις προπονήσεις ο Πορτογάλος ζήτησε προσοχή και ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια, γνωρίζοντας καλά ότι η ομάδα του έχει τις δυνατότητες να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε λόγω της πανδημίας.

Είναι λοιπόν μεγάλη υπόθεση για τον Μαρτίνς ότι οι παίκτες του έχουν επιστρέψει αποφασισμένοι να ολοκληρώσουν με ιδανικό τρόπο την σεζόν, πανηγυρίζοντας την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αυτό μάλιστα που πρέπει να σημειωθεί είναι πως την ίδια δίψα με τους παίκτες έχει και ο Πορτογάλος τεχνικός των ερυθρόλευκων. «Τα δίνουμε όλα και στα πλέι οφ» λέει συνεχώς ο Μαρτίνς, δείγμα και αυτό της προσήλωσης με την οποία βλέπει τα ματς που έρχονται ο 50χρονος προπονητής του Ολυμπιακού.

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook