Παναθηναϊκός: Θα προπονείται με τα πράσινα ο Κυριάκος Παπαδόπουλος

Σε μία μέρα που το ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναθηναϊκού συγκλονίζεται από το νέο επεισόδιο στη σχέση του Τσάβι Ρόκα με τον Γιάννη Αλαφούζο, στο «Γεώργιος Καλαφάτης» σημειώθηκε μία έκπληξη το πρωί του Σαββάτου (30/5)…

Το πρωί μετέβη στις αθλητικό κέντρο του Τριφυλλιού ο Έλληνας διεθνής αμυντικός, Κυριάκος Παπαδόπουλος, αρκετή ώρα πριν την έναρξη της προπόνησης, προκειμένου να υποβληθεί σε τεστ για τον Covid-19.

Ο Παπαδόπουλος δεν απασχολεί μεταγραφικά τον Παναθηναϊκό, όμως αναζητούσε μία ομάδα να προπονηθεί και ζήτησε από τον Γιώργο Δώνη την άδεια να ενταχθεί στο πρόγραμμα.

Ο Δώνης του την έδωσε και έτσι ο Παπαδόπουλος πήγε στο Κορωπί για να εξεταστεί. Εφόσον τα αποτελέσματα βγουν αρνητικά, τότε ο 28χρονος στόπερ από τη Δευτέρα θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις του Τριφυλλιού.

Πριν λίγες μέρες, ο Παπαδόπουλος είχε ζητήσει από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να συμμετέχει στις προπονήσεις, όμως ο Άμπελ Φερέιρα αντέδρασε και έδωσε αρνητική απάντηση.

Ο Παπαδόπουλος έχει άδεια από το Αμβούργο για να γυμναστεί με άλλη ομάδα, αφού στην παρούσα φάση δεν υπολογίζεται.

Τελευταία φορά ο Παπαδόπουλος έπαιξε στη νίκη του Αμβούργου επί του Ανόβερο με 3-0, την 1η Σεπτεμβρίου του 2019, για μόλις 14 λεπτά. Αυτή ήταν και η δεύτερη συμμετοχή του στη σεζόν, μετά το 3-0 επί της Ντάρμσταντ στην πρεμιέρα της Bundesliga 2, στις 28 Ιουλίου του 2019.

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook