Στην τελική ευθεία του Σιμάνσκι στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ είναι στις τελικές επαφές με την Τέρεκ Γκρόζνι για την απόκτηση του Ντάμιαν Σιμάνκι, ο οποίος αποτελεί έναν από τους διακαής πόθους του Μάσιμο Καρέρα για τη νέα σεζόν.

Η Ένωση βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους Ρώσους για τον παίκτη, οι οποίοι θέλουν να τον πουλήσουν, διότι έχουν ανάγκη τα χρήματα, ακόμα κι αν αυτά έρθουν σε δόσεις ή με διακανονισμούς. Για αυτο τον λόγο και έχει προχωρήσει τόσο η περίπτωση της απόκτησης του τις τελευταίες εβδομάδες.

Όπως αναφέρει μάλιστα η Ώρα για Σπορ, οι συζητήσεις της «Ένωσης» με την ρωσική ομάδα, έτσι ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή για την καταβολή του ποσού της οψιόν αγοράς του Πολωνού μέσου, βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο.

Τις τελευταίες μέρες οι δύο ομάδες βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας και εκφράζεται η αισιοδοξία ότι θα βρεθεί η χρυσή τομή. Όπως τονίζεται στο δημοσίευμα είναι θέμα χρόνου η συμφωνία και κατά πάσα πιθανότητα τη νέα σεζόν ο Σιμάνσκι θα αγωνίζεται στην ΑΕΚ, η οποία έχει σχεδόν συμφωνήσει με την Γκρόζνι για τα δικαιώματα του.

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook