Πέρασε η πρόταση του ΟΦΗ για το 20% – κατατίθεται στην Κυβέρνηση!

Πανηγυρική επιβεβαίωση της θέσης του ΟΦΗ για να γίνουν τα play off παρουσία κόσμου με την Σούπερ Λιγκ 1 να ψηφίζει ομόφωνα την πρόταση του Ηλία Πουρσανίδη.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ κατέθεσε μια πλήρη πρόταση όπου μέσα σε αυτή συμπεριλαμβανόταν και έκθεση της εταιρείας διαχείρισης των εισιτηρίων με την οποία συνεργάζεται ο ΟΦΗ που παρείχε όλο το πλάνο για τον κόσμο και τον τρόπο να πάρει το εισιτήριο του όπως και αυτομάτως να αποκλείεται συγκεκριμένος αριθμός θέσεων δίπλα σε εκείνον.

Η Σούπερ Λιγκ ψήφισε ομόφωνα την πρόταση του ΟΦΗ με τους Ολυμπιακό και Λάρισα να κάνουν την αρχή υπέρ αυτής και στην συνέχεια να ακολουθούν όλες οι ομάδες. Έτσι, αποφασίστηκε να κατατεθεί η πρόταση στην Κυβέρνηση που στην συνέχεια θα πάρει την οριστική απόφαση για το αν τα παιχνίδια θα πραγματοποιηθούν παρουσία κόσμου και με βάση πάντα το 20% της χωρητικότητας των γηπέδων.

Παράλληλα αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ήταν υπέρμαχος της πρότασης να γίνουν οι αγώνες παρουσία κόσμου από την πρώτη στιγμή που στην Λίγκα αποφάσισαν την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Σήμερα το μεσημέρι και κατά την διάρκεια της τηλεδιάσκεψης, ο Ηλίας Πουρσανίδης τόνισε: “Θα πρέπει να είναι μια πρόταση όλων των ομάδων. Όχι μόνο του ΟΦΗ. Δε μπορώ να διανοηθώ ότι υπάρχει κάποιος που δεν θέλει κόσμο στους αγώνες. Είναι για το καλό του αθλήματος. Η Ελλάδα αποτελεί πρότυπο ως προς τον τρόπο που διαχειρίστηκε την πανδημία. Γιατί να μην αποτελέσει πρότυπο και το ποδόσφαιρο της χώρας; Με τον τρόπο αυτό θα δουλέψουν και όλες οι δουλειές γύρω από το ποδόσφαιρο”.