ΑΕΚ: Μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα ο Ολιβέιρα

Ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Μάσιμο Καρέρα από τη σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ. Ο Νέλσον Ολιβέιρα μπήκε για πρώτη φορά, μετά το πρόγραμμα ενδυνάμωσης που ακολούθησε, σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης χωρίς να νιώσει κάποια ενόχληση. Βέβαια ακόμη είναι νωρίς για τον Πορτογάλο αφού στις αμέσως επόμενες μέρες θα φανεί αν όντως έχει ξεπεράσει το […]

Ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Μάσιμο Καρέρα από τη σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ. Ο Νέλσον Ολιβέιρα μπήκε για πρώτη φορά, μετά το πρόγραμμα ενδυνάμωσης που ακολούθησε, σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης χωρίς να νιώσει κάποια ενόχληση.

Βέβαια ακόμη είναι νωρίς για τον Πορτογάλο αφού στις αμέσως επόμενες μέρες θα φανεί αν όντως έχει ξεπεράσει το πρόβλημα στους κοιλιακούς. Θετικά εξελίσσεται και η κατάσταση του Σέρχιο Αραχούχο που συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα και νιώθει όλο και καλύτερα.

Η ενημέρωση της ΑΕΚ:

«Ολοκληρώθηκε το σημερινό προπονητικό πρόγραμμα της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Πριν από την έναρξη της προπόνησης, όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος υποβλήθηκαν για τέταρτη φορά σε τεστ ανίχνευσης για τον ιό covid-19.

Ο Σέρχιο Αραούχο ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης με τρέξιμο και μπάλα, ενώ οι Μάριος Οικονόμου και Βίκτωρ Κλωναρίδης ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν κανονικά. Μεταξύ αυτών και ο Νέλσον Ολιβέιρα.

Η αυριανή προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη στις 18.00».

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook