Η ΠΑΕ ΑΕΚ στηρίζει την Παγκόσμια Ημέρα για εξαφανισμένα παιδιά (vid)

Η 25η Μαΐου είναι η Παγκόσμια Ημέρα για τα εξαφανισμένα παιδιά με χιλιάδες οργανώσεις και οργανισμούς να στηρίζουν τη συγκεκριμένη ημέρα.

Μια από αυτές είναι και η ΠΑΕ ΑΕΚ, η οποία μαζί με το Χαμόγελο του Παιδιού, συμμετέχει στην καμπάνια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου στο πλευρό του ISMEC (International Centre for Missing and Exploited Children), που υποστηρίζεται από την ECA (European Club Association) και τη FIFA.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε η ΠΑΕ ΑΕΚ:

AEK FC supports International Missing Children’s Day

H ΠΑΕ ΑΕΚ υποστηρίζει τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα για τα εξαφανισμένα παιδιά και μαζί με το Χαμόγελο του Παιδιού συμμετέχει στην καμπάνια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου στο πλευρό του ISMEC (International Centre for Missing and Exploited Children), που υποστηρίζεται από την ECA (European Club Association) και τη FIFA 💛AEK FC supports International Missing Children’s Day. The ‘Football Cares’ initiative is being run by the International Centre for Missing and Exploited Children (ICMEC) and is supported by both ECA and FIFA. Football to unite to support International Missing Children’s Day initiative!#aekfc #ECA #ISMEC #NoChildStandsAlone #EFDN #InternationalMissingChildrensDay #xamogelotoupaidiou #aekfamily

Δημοσιεύτηκε από AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ στις Κυριακή, 24 Μαΐου 2020

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook