ΑΕΚ: Ημέρα κρίσης για Ολιβέιρα

Ο Πορτογάλος θα δοκιμάσει να μπει στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης της ΑΕΚ, μιας και το τελευταίο διάστημα έκανε ατομικό λόγω των ενοχλήσεων σε κοιλιακούς/προσαγωγούς. Αν καταφέρει και βγάλει κανονικά το πρόγραμμα, τότε θα μετράει… αντίστροφα για επιστροφή στη δράση για πρώτη φορά μετά την 23η Φεβρουαρίου και θα τεθεί στη διάθεση του Καρέρα. Αν παρουσιάσει […]

Ο Πορτογάλος θα δοκιμάσει να μπει στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης της ΑΕΚ, μιας και το τελευταίο διάστημα έκανε ατομικό λόγω των ενοχλήσεων σε κοιλιακούς/προσαγωγούς.

Αν καταφέρει και βγάλει κανονικά το πρόγραμμα, τότε θα μετράει… αντίστροφα για επιστροφή στη δράση για πρώτη φορά μετά την 23η Φεβρουαρίου και θα τεθεί στη διάθεση του Καρέρα.

Αν παρουσιάσει ενοχλήσεις ξανά, τότε το χειρουργείο είναι αναπόφευκτο, προκειμένου να απαλλαγεί οριστικά από το συγκεκριμένο πρόβλημα και σε περίπου 3 μήνες να είναι απόλυτα έτοιμος για τη νέα σεζόν.

Αυτό θα σημαίνει ότι η «Ένωση» θα πορευτεί στο μεγαλύτερο μέρος της υπολειπόμενης σεζόν χωρίς κλασικό σέντερ φορ, με τους Λιβάγια και Κλωναρίδη να παίζουν στη συγκεκριμένη θέση, αφού και ο Αραούχο είναι τραυματίας.

 

© Πηγή: to10.gr