«Τρελαμένος» με το ΝΒΑ και τους Λέικερς ο Εσίτι (pic)

Τα γενέθλιά του έχει σήμερα ο Αντερσον Εσίτι, με τον Νιγηριανό μέσο του ΠΑΟΚ να κλείνει τα 26 και να το γιορτάζει με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο. Ο Αφρικανός άσος μπορεί να είναι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και να ζει από την στρογγυλή θεά, αλλά λατρεύει το μπάσκετ και το ΝΒΑ, ενώ είναι υποστηρικτής των Λος […]

Τα γενέθλιά του έχει σήμερα ο Αντερσον Εσίτι, με τον Νιγηριανό μέσο του ΠΑΟΚ να κλείνει τα 26 και να το γιορτάζει με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο.

Ο Αφρικανός άσος μπορεί να είναι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και να ζει από την στρογγυλή θεά, αλλά λατρεύει το μπάσκετ και το ΝΒΑ, ενώ είναι υποστηρικτής των Λος Αντζελες Λέικερς.

Η τούρτα των γενεθλίων του ήταν φτιαγμένη στα χρώματα του μπάσκετ, ενώ στη φωτογραφία που ανέβασε στα social media φορούσε μια φανέλα των Λος Αντζελες Λέικερς και πόζαρε μπροστά από μπασκέτες, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο την αγάπη του για το ΝΒΑ.

Αξίζει να σημειώσουμε μάλιστα ότι η μπλούζα, αλλά και η τούρτα, ήταν δώρο από τη συζύγο του, ενώ στο πίσω μέρος η φανέλα είχε γραμμένο το όνομα του ΛεΜπρον Τζέιμς, του αγαπημένου παίκτη του Εσίτι.

Δείτε την φωτογραφία που ανέβασε στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram:

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook