Μπαντής: “Δείξαμε ότι ο αθλητισμός είναι ενιαίος”

O Πρόεδρος του ΠΣΑΠ μίλησε για την πρωτοβουλία συγκέντρωσης χρημάτων και την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Οι αθλητές προσπαθούν με διάφορους τρόπους να συγκεντρώσουν χρήματα για να βοηθήσουν στη μάχη εναντίον του ιού.

Πρωτοβουλία πήρε και ο ΠΣΑΠ και όπως παραδέχθηκε ο πρόεδρος του, Γιώργος Μπαντής, στο “Metropolis 95.5” συγκεντρώθηκαν χρήματα και δόθηκε το μήνυμα ότι ο αθλητισμός είναι ενιαίος.

Ο βετεράνος άσος συμφώνησε με την τοποθέτηση του Πάμπλο Γκαρσία λέγοντας ότι θα πρέπει να σκεφτόμαστε και τους ανθρώπους που δυσκολεύονται αλλά και εκείνους που μένουν στο δρόμο.

Τέλος, αναφερόμενος στην επανέναρξη του πρωταθλήματος σημείωσε ότι νωρίς να μιλάμε για σέντρα ή και για οριστική διακοπή καθώς ο ιός μετρά ακόμη θύματα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την τοποθέτηση του Γκαρσία: «Συμφωνώ με τον Πάμπλο. Όντως δεν μου αρέσει που αστέρες του ποδοσφαίρου βγάζουν βίντεο με τις βίλες τους και «προκαλούν». Υπάρχει κόσμος που δυσκολεύεται και κάποιοι δεν έχουν και σπίτια και αναγκάζονται να μένουν στο δρόμο. Στην Ελλάδα το φαινόμενο αυτό είναι σε πολύ μικρό ποσοστό».

Για τη πρωτοβουλία συγκέντρωσης χρημάτων: «Πήγε πολύ καλά. Πήγε καλά όχι μόνο οικονομικά αλλά καταφέραμε να ενώσουμε όλο τον αθλητισμό. Δώσαμε βήμα σε αθλήματα που δεν είχαν φωνή. Δείξαμε ότι ο αθλητισμός είναι ενιαίος».

 Για το αν θα υπάρξει σέντρα στο πρωτάθλημα: «Διαβάζω διάφορα. Επίσημη ενημέρωση ως ΠΣΑΠ δεν έχουμε, κανένα μέλος. Είναι νωρίς να μιλάμε για τέτοια ζητήματα αλλά και για οριστική διακοπή πρωταθλήματος».

Για το μισθό των ποδοσφαιριστών και μια πιθανή μείωση: «Μπορεί να μεταφερθεί όχι να χαθεί. Είναι πολύ νωρίς ακόμη να συζητάμε για κάτι τέτοιο. Προέχει να σκεφτούμε εάν θα ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα ή όχι».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook