Όλα δείχνουν παραμονή Δώνη στον Παναθηναϊκό

Ο Γιώργος Δώνης φαίνεται πως θα μείνει και τη νέα σεζόν στον Παναθηναϊκό, αφού δεν υπάρχουν σκέψεις αντικατάστασης του.

Ο Γιώργος Δώνης πριν μερικές εβδομάδες βρισκόταν κοντά στην πόρτα της εξόδου από τον Παναθηναϊκό, με τα σενάρια που κυκλοφορούσαν να θεωρούν δεδομένη την αποχώρηση του το καλοκαίρι. Πλέον, ο Έλληνας τεχνικός φαίνεται να έχει κερδίσει και πάλι την εμπιστοσύνη της διοίκησης και του Γιάννη Αλαφούχο κι όλα δείχνουν πως θα παραμείνει στο τριφύλλι και τη νέα σεζόν.

Ο ίδιος ο Δώνης σε δηλώσεις του ουσιαστικά ξεκαθάρισε πως δεν επιθυμεί να αποχωρήσει από τον πάγκο των πράσινων, ενώ επί της ουσίας δεν τέθηκε ποτέ θέμα απομάκρυνσής του. Ο Τσάβι Ρόκα μάλιστα του διαμήνυσε πως δεν υπάρχουν σκέψεις απομάκρυνσης του και πως υπολογίζεται κανονικότατα για την επόμενη χρονιά, ενώ θα υπάρξει και ραντεβού με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Μια συνάντηση που παραμένει άγνωστο πότε θα πραγματοποιηθεί, καθώς ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ συνεχίζει να βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό λόγω κορωνοϊού και μόνο εφόσον ξεπεραστεί η πανδημία θα τα πουν οι δυο μεταξύ τους. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γιώργος Δώνης θέλει να παραμείνει και αν είναι ικανοποιημένος από τις επαφές με τον Αλαφουζο θα επέλθει και η συμφωνια.

 

© Πηγή: to10.gr