Σενάριο για Εφέ Μπινιτσί και Ολυμπιακό

Μπορεί οι ομάδες να είναι ανενεργές αγωνιστικά και να μην κάνουν ούτε προπονήσεις λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού, όμως ο Ολυμπιακός δουλεύει καθημερινά προκειμένου να προετοιμάσει το έδαφος για την ενίσχυση της νέας σεζόν.

 

Οι ερυθρόλευκοι όπως πάντα κοιτάζουν περιπτώσεις είτε από την Ελλάδα είτε από το εξωτερικό, με ένα δημοσίευμα να κάνει λόγο για ενδιαφέρον για τον Εφέ Μπινιτσί. Ο μόλις 19 ετών Τούρκος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στην Κ19 της Γκεζτέπε και θεωρείται ένας από τους πιο ταλαντούχους παίκτες της ηλικίας του στη γειτονική χώρα. Μάλιστα ο Μπινιτσί μετράει σε 21 ματς 7 γκολ και 10 ασίστ φέτος και έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα αναφέρει το δημοσίευμα ο Μπινιτσί φέρεται να απασχολεί και τον Ολυμπιακό. Πιο συγκεκριμένα, σε αφιέρωμα για τα 40 ταλέντα του ποδοσφαίρου της Τουρκίας που απασχολούν αρκετούς ευρωπαϊκούς συλλόγους, δεν λείπει κι η αναφορά στον Ολυμπιακό και τον Μπινιτσί.

Η ιστοσελίδα ajansspor.com γράφει σχετικά:

«Ο Ολυμπιακός, ένας από τους γιγαντιαίους συλλόγους της Ευρώπης, θέλει τον πολλά υποσχόμενο 19χρονο Εφέ Μπινιτσί για το κέντρο του».

 

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook