Ελαμπντελαουί: «Μένουμε σπίτι, μένουμε ασφαλείς» (vid)

Ο κορωνοϊός απασχολεί την παγκόσμια κοινότητα με τη ραγδαία εξάπλωση του στις περισσότερες χώρες και τους χιλιάδες θανάτους που σκορπά καθημερινά.

Στην Ελλάδα τα κρούσματα και οι άνθρωποι που χάνουν τη ζωή τους αυξάνονται, αλλά όχι με τους ρυθμούς των υπολοίπων χωρών, κάτι θετικό, διότι πάρθηκαν έκτακτα μέτρα.

Οι αθλητικές δραστηριότητες διακόπηκαν, οι προπονήσεις το ίδιο, ενώ η κυβέρνηση προχώρησε ακόμα και σε απαγόρευση κυκλοφορίας για να μειωθεί η εξάπλωση του ιού.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανέβασε ένα βίντεο στα social media με τον Ομάρ Ελαμπντελαουί, ο οποίος στέλνει το δικό του μήνυμα για αυτές τις δύσκολες μέρες που διανύουμε, ζητώντας παράλληλα από όλο τον κόσμο να μείνει στα σπίτια του και να είναι ασφαλείς.

Αναλυτικά το μήνυμα του Νορβηγού:

«Γεια σε όλους. Περνάμε δύσκολους και περίεργους καιρούς, οπότε είναι σημαντικό να θυμίζουμε στους εαυτούς μας, να θυμίζουμε ο ένας στον άλλον να είμαστε καλά, ήρεμοι και όχι στρεσαρισμένοι σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Επίσης, θεωρώ πολύ σημαντικό να ακολουθούμε τις οδηγίες της κυβέρνησης. Για μερικούς από εμάς είναι απλό όσο το να μένουμε σπίτι. Ξέρω ότι όσο περνάει ο καιρός τα πράγματα γίνονται όλο και πιο δύσκολα, όμως αυτές τις στιγμές είναι το μόνο που μπορούμε να κάνουμε.

Οπότε είναι πολύ σημαντικό να συνεχίσουμε να ακολουθούμε τα μέτρα, γιατί όλοι μαζί θα κερδίσουμε! Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο τον ιατρικό τομέα, όλους τους ανθρώπους που βοηθούν όσους έχουν ανάγκη, όλους τους υπαλλήλους των σούπερ μάρκετ και όχι μόνο.

Εκτιμούμε όλα όσα κάνετε, σας ευχαριστούμε για όλα. Μείνετε ασφαλείς και προσέχετε ο ένας τον άλλον!»

Δείτε το βίντεο που ανέβασε η ερυθρόλευκη ΠΑΕ:

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook