«Δεν έχει μέλλον στην Άντερλεχτ ο Βράνιες»

Όλο και περισσότερο πληθαίνουν τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό σχετικά με το μέλλον του Όγκνιεν Βράνιες. Ο Βόσνιος αμυντικός αγωνίζεται δανεικός στην ΑΕΚ από την Άντερλεχτ χωρίς όμως να υπάρχει οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι. Όπως αναφέρει η βοσνιακή ιστοσελίδα «Enfant terrible», ο 30χρονος αμυντικός παρ’ ότι έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022 με την Άντερλεχτ, δεν […]

Όλο και περισσότερο πληθαίνουν τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό σχετικά με το μέλλον του Όγκνιεν Βράνιες. Ο Βόσνιος αμυντικός αγωνίζεται δανεικός στην ΑΕΚ από την Άντερλεχτ χωρίς όμως να υπάρχει οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι.

Όπως αναφέρει η βοσνιακή ιστοσελίδα «Enfant terrible», ο 30χρονος αμυντικός παρ’ ότι έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022 με την Άντερλεχτ, δεν έχει μέλλον στον βελγικό σύλλογο ο οποίος δεν τον έχει στα πλάνα του για το μέλλον.

Σημειώνεται επίσης ότι η Ένωση θέλει να τον αποκτήσει αν και από το «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο προκύπτει πως δεν υπάρχει λόγος βιασύνης και θα περιμένουν πρώτα να επιστρέψει ο Βράνιες στο Βέλγιο με το τέλος της σεζόν και να μιλήσει με την ομάδα του και στη συνέχεια θα γίνει η όποια κίνηση.

© Πηγή: to10.gr