Η Βαγιαδολίδ επιβεβαιώνει πως θα πάρει πίσω τον Ανουάρ

Καμία πιθανότητα να παραμείνει στον Παναθηναϊκό και την επόμενη σεζόν δεν έχει ο Ανουάρ, σύμφωνα με δηλώσεις του τεχνικού διευθυντή της Βαγιαδολίδ, ο οποίος επιβεβαίωσε to10.gr που έχει επισημάνει πως δεν πρόκειται να παραμείνει ο παίκτης και μετά το καλοκαίρι. «Στον Παναθηναϊκό είναι εντυπωσιασμένοι με τον Ανουάρ, είναι πολύ χαρούμενοι με τις εμφανίσεις του. Παρ’ […]

Καμία πιθανότητα να παραμείνει στον Παναθηναϊκό και την επόμενη σεζόν δεν έχει ο Ανουάρ, σύμφωνα με δηλώσεις του τεχνικού διευθυντή της Βαγιαδολίδ, ο οποίος επιβεβαίωσε to10.gr που έχει επισημάνει πως δεν πρόκειται να παραμείνει ο παίκτης και μετά το καλοκαίρι.

«Στον Παναθηναϊκό είναι εντυπωσιασμένοι με τον Ανουάρ, είναι πολύ χαρούμενοι με τις εμφανίσεις του. Παρ’ όλα αυτά, δεν σκεφτόμαστε να τον αφήσουμε εκεί για έναν ακόμα χρόνο», ανέφερε σε δηλώσεις του ο Μιγκέλ Άνχελ Γκόμεζ.

Επί της ουσίας, ξεκαθαρίζει πως ακόμα και αν ο Παναθηναϊκός επιχειρήσει να ζητήσει τον παίκτη εκ νέου ως δανεικό, κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει, μιας και η Βαγιαδολίδ τον έχει στα πλάνα της.

Παράλληλα και ο ίδιος ο Ανουάρ δε δείχνει να… ψήνεται να παραμείνει στη χώρα μας, αφού και εκείνος έχει το μυαλό του στην ομάδα του και στο πως θα επιστρέψει και θα καθιερωθεί σε αυτή.

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook