Αύριο η αποστολή του Άρη για το ματς με τον Ατρόμητο

Την τελευταία του προπόνηση πριν το παιχνίδι με τον Ατρόμητο (01/03, 7 μ.μ.), που ολοκληρώνει την κανονική περίοδο του φετινού πρωταθλήματος, θα κάνει αύριο (29/02) το πρωί ο Άρης στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο. Μετά από το πρόγραμμα εκγύμνασης, ο Μίχαελ Ένινγκ θα ανακοινώσει την αποστολή του κυριακάτικου ματς, που θα διεξαχθεί στο Κλεάνθης Βικελίδης. Η […]

Την τελευταία του προπόνηση πριν το παιχνίδι με τον Ατρόμητο (01/03, 7 μ.μ.), που ολοκληρώνει την κανονική περίοδο του φετινού πρωταθλήματος, θα κάνει αύριο (29/02) το πρωί ο Άρης στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο.

Μετά από το πρόγραμμα εκγύμνασης, ο Μίχαελ Ένινγκ θα ανακοινώσει την αποστολή του κυριακάτικου ματς, που θα διεξαχθεί στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ αναφέρει αναλυτικά τα εξής:

«Με την προπόνηση, που θα γίνει αύριο το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Ατρόμητο στο Κλεάνθης Βικελίδης (01/03, 19:00), στο πλαίσιο της 26ης Αγωνιστικής (τελευταίας της κανονικής περιόδου) του πρωταθλήματος της Super League της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας θα ανακοινώσει την αποστολή του μεθαυριανού παιχνιδιού.

Σήμερα, Παρασκευή, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ περιελάμβανε απογευματινή προπόνηση στο Κλεάνθης Βικελίδης».

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook