Παραδέχθηκε ότι δήλωσε ψευδή ηλικία πρώην παίκτης του Αστέρα Τρίπολης

Τα χαρτιά αναφέρουν ως ημερομηνία γέννησης την 24η Απριλίου 1984. Ωστόσο, ο Σενεγαλέζος Γκιράν Εντό, ο οποίος αγωνίστηκε στον Αστέρα Τρίπολης τη σεζόν 2013-2014, παραδέχθηκε με δηλώσεις του πως τα χαρτιά δεν λένε την αλήθεια, καθώς δηλώσε μικρότερη ηλικία από την πραγματική του όταν ξεκίνησε την καριέρα του. «Όπως όλοι οι Σενεγαλέζοι κι εγώ δήλωσα […]

Τα χαρτιά αναφέρουν ως ημερομηνία γέννησης την 24η Απριλίου 1984. Ωστόσο, ο Σενεγαλέζος Γκιράν Εντό, ο οποίος αγωνίστηκε στον Αστέρα Τρίπολης τη σεζόν 2013-2014, παραδέχθηκε με δηλώσεις του πως τα χαρτιά δεν λένε την αλήθεια, καθώς δηλώσε μικρότερη ηλικία από την πραγματική του όταν ξεκίνησε την καριέρα του.

«Όπως όλοι οι Σενεγαλέζοι κι εγώ δήλωσα χαμηλότερη όταν ξεκίνησα την καριέρα μου. Στη Σενεγάλη το 99% των παικτών δηλώνουν μικρότερη ηλικία από την πραγματική. Οι Σενεγαλέζοι είναι μικρόσωμοι και εάν πάνε στην Ευρώπη σε ηλικία 20 ετών, θα δεις ότι οι ακόμη και οι 15χρονοι εκεί είναι πιο δυνατοί», ανέφερε χαρακτηριστικά οι Εντό.

Ο Γκιρόν Εντό αγωνίστηκε με τη φανέλα του Αστέρα 29 φορές στο πρωτάθλημα και τρεις στο Κύπελλο, πετυχαίνοντας συνολικά τρία γκολ.

Ο Σενεγαλέζος ξεκίνησε την καριέρα του από τη Σοσό και στη συνέχεια φόρεσε τις φανέλες των Ναντ, Σεντ-Ετιέν, Σαραγόσα, Μπέρμπιγχαμ, Ίπσουιτς. Μετά το πέρασμά του από τον Αστέρα Τρίπολης αγωνίστηκε σε Μετς και Αζαξιό, ενώ τη φετινή χρονιά αγωνίζεται με τα χρώματα της Αλγκρόνζ.

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook